danas mi prijatelj prica, da se moze instalirati driver, koji interpolira na 3mpx-a! ja to bas i ne vjerujem, sta vi kazete? jel netko mozda zna za tako nesto??:comp:
Printable View
danas mi prijatelj prica, da se moze instalirati driver, koji interpolira na 3mpx-a! ja to bas i ne vjerujem, sta vi kazete? jel netko mozda zna za tako nesto??:comp:
Da je to tako jednostavno onda bi svi o tome pricali. Ako je kvaliteta kamere 2.0 mpx, onda je 2.0 mpx. Ne moze biti vise. Glupost
ja evo bas citam na jednoj njemackoj stranici, da ce uskoro biti update, i da ce se poboljsat camera na k550i!
ajd daj link a tu njemacku stranicu
evo cekaj da nadjem opet!
www.freenet.de
tamo idi pod tehnologie, pise ti tamo negdje, potrazi malo!
:lmao: :lmao: cek,a zbog cega bi to uradio??? Pa kamera od 1mpx moze da bude 1000000 bolja od one od 5mpx,sve zavisi kakva je optika.
Evo jos jedan dokaz jednog korisnika k550i da je kamera losa,i ja se nadam da ce se novijim sw popraviti malo,ali nema sanse da bude bolja od one na k750i...
meni je vrhunska pogotovo jer sam prije toga koristila ovu na w300 :notooth:
e da i bolja mi je od 750, decko mi ima taj mob... ne znam slike su mi ljepse :dunno:
nisam rekao da mi je losa camera, nego mi je guba reci, kak imam 3mpx-a....hehehe....ma salim se..... vec mi je nevjerojatno da ce SE izbacit software da se moze intrepolirat za jedan cijeli mpx! zasrali su stavr kod k700, nebi rekao da ce to opet napravit, i onda se na t-mobile reklamama hvalit, kak mobitel ima 1,3mpx, ondsnosno 3mpx.....
Bilo koja velicina slike se uvijek moze softverski i povecati i smanjiti. Stvar je da povecavanjem slika jako gubi na kvaliteti, pa se to IMHO ne isplati (umjesto 2Mpx relativno ostre slike dobit ces 3Mpx zamuljane i neostre slike). Drugim rijecima, nije neko cudo ako naprave takav driver za K550, ali ne znam zasto bi to netko htio koristiti. :dunno:
Moj brat ima 750 a ja 550 i kad slikamo iz iste pozicije istu stvar bolje izgledaju moje slike.
i još nešto,istina je da megapikseli sa kvalitetom slike nemaju veze jer oni određuju veličinu orginalne slike,a kvalitetna optika,fokus i dobar stabilizator je čine oštrom i lijepom!
Npr. Lg KG800(prva čokolada) ima 1.3MP kameru i mogu reći da je kaliteta slika i videa podjednaka sa mojom.