ID: 6943 - 001 - danijel_13
e ovako vidim da sam vrijedjao tipa , ok je zbog toga ban. al kaj ne vidis da nas jebe u mozak , prvo mi nes pise da kao ima program skojim on napravi da je stereo na sluskama i da ne treba lemit, onda pise da treba convertat u mono pa da je tek tada stereo...
pa covjece vidis da namjerno zajebava.... kad si vec meni stavio ban stavi i njemu radi pravljenja idiotom clanova foruma i ismijavanja, jer ono sto je on rekao ne bi reklo malo dijete kaj nema pojma o kompu.
uostalom sigurno se slazu i ostali clanovi aktivni u tom threadu. procitaj pa razmisli, kak bi ti da , ti neko da jednu zicu i u kaze ti u njoj ide i faza ,nula i uzemljenje, ili lijevi,desni kanal i nula, pitao bih ga jesi ti dobro , ili dal me jebes u mozak??? a brijem i da s malo inteligencije mozes skuzit tako ocite pojave, kao sto je objasnjeno da konektor s tri pina od mp4 sluska ima krivi raspored pinova, tako i original banana s tri pina ima 1.pin za mikrofon, 2.pin za masu i 3.pin za kanal . i nema jos jednog pina da bi bio jos jedan kanal.
Isto ga mozes kaznit radi toga kaj ne cita neg sad pise da je otkrio toplu vodu, koja je vec otkrivena. gle sorry al glupo je. ak hoces uvazi ovo ako neces nemoras. pozz,danijel.