Ovako stvari stoje mobitel je pod garancijom ali me zanima jer možda znate što bi moglo biti i dali to mogu sam riješiti ili definitivno u servis mora.
Svaki puta kada idem upaliti kameru počne mi ju pokretati i ispiše greška prikaza.
Printable View
Ovako stvari stoje mobitel je pod garancijom ali me zanima jer možda znate što bi moglo biti i dali to mogu sam riješiti ili definitivno u servis mora.
Svaki puta kada idem upaliti kameru počne mi ju pokretati i ispiše greška prikaza.
Možda flat kabel, makar bi se onda to manifestiralo na drugi način (crni ili bijeli ekran, sve više i više crvenih točkica na slikama i sl.)... ili možda software, pošto ti napiše "greška prikaza"...
Ja sam isto prvo pomislio na flat kabel ali mi se ne čini da je to u pitanju. Da napomene telefon nikada nije padao.
Jesi probao hard reset, izvaditi/vratiti bateriju natrag? Možda je nekaj zablokiralo...
Kako se radi hard reset na samsungu? Malo sam neinformiran što se tiče samunga jer ga nisam imo još od doba E820.
Eto ugledao sam u ovoj temi > http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=7590 kodove za samsung pa me zanima s kojim da probam *2767*3855# = E2P Full Reset ili *2767*226372# = E2P Camera Reset. Koja je razlika? I za što služi *2767*2878# = E2P Custom Reset?
@DJ X2
= Citat =:
Kodovi ti nece nista pomoci! Flat kabel ili soft to bi se trebalo testirat da se vidi sta je tocan uzrok, vise bi isao da je soft ali tu ti nisam ziher ipak HW test ne bi bilo lose napravit! Dok je pod garancijom odmah to obavit i ne cekat!
fleet je ziher..
Nikakav kod tj reset ne pomaže jer sam upravo isprobao, niš onda ga furam na servis sljedeći tjedan pa javim što je bilo kada ga slože.
to da javlja gresku prikaza je meni javljalo na e720 i ispalo je da je flat kabel bio, makar nisam cuo da je nekom na e730 puko flat imao sam 2 komada i sa nijednim problema...uglavnom nosi na servis dok je garancija vazeca...
Molim vas lijepo da prokomentirate odgovor koji sam dobio u servisu nakon šta je telefon stajao kod njih 2 tjedna.
Rečeno mi je da je pao u vodu i da je hrđav unutra. :loco: lol hehehe
Prestrašno, kako oče muljati ljude, osto sam bez riječi.
Koji fantom, uopče mi nije jasno kako može biti hrđav jer nema šta biti hrđavo jedino da tiskana pločica zahrđa nekim čudom. lol hehehe
Da je telefon pao u vodu vjerojatno nebi uopče radio a ne da kamera samo ne valja i rekli mi da je popravak 1200 kn. ponovno lol
Nije bilo šefa pa nisam ništa obavio, sutra idem tamo ali isključivo kod šefa i brijem da on uopče nema pojma o tome a ako ima nečemo se mi normalno razgovarati nego če ići u novine i žalba u udrugu za zaštitu potrošača.
U servisu mi rekli da je matična ploča oksidirala i da je mjenjan neki kod u telefonu i poništili mi garanciju. Sada treba istjerivati pravdu s njima. hehehe
ako zanemarimo,servis, ipak je stvar u flat kabelu, E700 je čak imao isti "komentar", a oksidirati telefon može i ako je u znojnoj armosferi,kisni dan a on u đepu kabanice.....vidio sam mnogo telefona koji su bili zeleni,a vlasnik se kune da ga nije smočio,poslije se sjeti nekih epizoda pa poveže....
no, u svakom slučaju, 150% je flat u pitanju.
Ma znam da je flat, to sam ja odmah pomislio al ipak ono nisam bio siguran, al 1200 kn za popravak i poništenje garancije mislim prestrašno.Ma prestrašno šta su mi rekli, nisam mogo vjerovati što sam čuo. Nisam volio samsung jer nisam imo sreče s njima jer su bili kvarni ili jednostavno loša sreća ali nebih rekao nakon 4 modela i sada ovaj ponovno i takvo ponašanje u servisu. Više al stvarno više NIKAD samsung i da naprave savršen uređaj za malo novaca više nema cijene da če me dobiti.
ja mislim da je u pitanju ili lose formatirana kamera na mobu,tu u pitanje dolazi flesanje i flexanje,al ti je najveca vjerojatnost da je kamera LOSE MONTIRANA
Al čovječe daj zamisli šta mi sve rekli sebi nisam mogao doči, rekli mi još neke stvari koje bolje da ne spominjem, i nakraju mislim da neču ići s pričom u novine nego se nagoditi sa šefom.
Nagodba uspješno obavljena nakon dosta muka i prepiranja ali sam dobro prošao kada sam im pokazao zube. Sada sljedi prodaja D900 samsunga koji sam dobio nagodbom i više nikada ni pomišljane na kupnju samsunga. Eto moja priča sa nezadovoljstvom samsunga se proširila na još jedan model. Službeno nisam doznao niti me je više briga što je bio kvar.
Slobodno tema može :closed: a pošto mislim da nije vrijedna da se tu stoji i čita može ravno u smeče što se mene tiče. Pozz
Edit: ovo nije bio oglas za prodaju D900 da se nebi krivo razumjeli pa da dobim kaznicu