Zvao ih i provjerio. Kazano mi kako je najbolje poslje ponoći prijavit kada promjena nastupa na snagu. Ne se prijavljivat u razdoblju stare tarife!!!
Printable View
Zvao ih i provjerio. Kazano mi kako je najbolje poslje ponoći prijavit kada promjena nastupa na snagu. Ne se prijavljivat u razdoblju stare tarife!!!
i da pojeftine 60 kn koja im je to fora ako optima spusta flat na 50kn?
Evo zvao sad službu i bogami potvrdili 140 kn od većeras. Ne piše na njihovim stranicama al to objašnjavaju time što je vrlo nova stvar.
Ovo bi mogla bit reakcija na Optimu. Usput, optima daje 5o kn flata samo za optdsl korisnike, ne i za adsltraffic.
Znaći većeras promjenite na flat tko želi.
Moram priznat da je primamljivo ali ipak ja radije čekam Metronet pa za 270kn imam 2Mb flat + flat telefon ;D
hmm zanima me otkuda si dobio iznos flata od 199kn?????ako je 278kn ?a ja svoja 5gb placam 138kn.Ak je tak onda super,odo na flat!!:notooth:
Racunao je samo Flat paket, no ne i adsl pretplatu. Dakle ako bude snizenja cijene, nova cijena flata sa pretpaltom bi trebala biti 219 kn.
Sve je to nista prema mom Amisu i 150 kn za flat i telefon:notooth:
da ok. skuzila sam da..u svakom slucaju pozeljno!!
Da to ce vjerojatno flat biti 140 kn + 70 kn brzina i to je opet vise od 200 kn!
SUCKS
kad ne minjaju 1 i 5 gb opet ništa što se mene tiče ovo je ko povećanje brzine samo još gore jer čak ni 2 paket po veličini nije povećan
...bit ce moj,bit ce moj,bit ce moj... :beer: :belj: :hrv: :D
Ajde, strpit ću se još 10ak sati, pa ću tek onda otvorit šampanjac. :beer:
...taman mi se sutra prebacuje na flat tak da je ovo ok, a za ovaj ostatak + još nešt sitno uzmem 3Mb/s brzinu i hojlala :D ...
o super, ustedit cu 60kn.
Pa to nema logike, jer kad prebacis paket, oni ti naplate za sljedece mjesecno razdoblje, tj ono razdoblje u kojem trosis odredjeni paket.
Dakle, ako prebacis u 5 mj, drugi paket ti pocinje vrijediti u 6 mj, pa se prema toma i obracunava prema tarifi koja je aktivna u 6 mj....
A koliko sam upučen, ako prebaciš sutram počinje vrijediti od 01.07.
...koliko ja znam - moraš zatražiti prebacivanje bar dva dana prije početka idućeg mjeseca...
Pa da, promjena paketa, ne vrijedi za tekuci mjsec, vec za sljedeci, il kak to t-scumovci zovu, sljedece obracunsko razdoblje...
Čitam na forumu da se trebaš najkasnije prebaciti do zadnje miute večeras ako želiš da ti flat bude aktivan od 01. 06. To mi ima najviše logike.
...flat mi 99% kreće od 1.6. , dok za brzinu ne znam - jer zatražio sam prebacivanje na 3 Mbps/352 Kbps danas oko 18h ...sad čekam da vidim što će biti s tim...
Ja sam bas prije one promjene 2 gige na 5 prebacio se na 2 gige i postalo je 5 i platio sam ko 5 .. tako da neznam sada sta da mislim...
Edit: Kucnuo je cas... al mene nije prebacilo... hm, mozda jer sam ponistio pa ponovo da zahtjev...
jos nista od pojeftinjenja
je snizili su na 219 ali su preskupi nek se stjeraju
ma to stvarno ne kuzim,koja im je to fora,ako ce kod optime od ponedjeljka bit flat 50 kn i dok dodamo osnovnu brzinu od 38kn puno je jeftinije.sta cekaju da ljudi pocnu prelazit kod optime?