Dakle za sve fanove Fallout 3 comming soon (jos 5 dana do sluzbene najave):
http://fallout.bethsoft.com/
Uff, nadam se samo da neju shebali prevec, te da se ne pretvorilo u FPS na poteze...
Printable View
Dakle za sve fanove Fallout 3 comming soon (jos 5 dana do sluzbene najave):
http://fallout.bethsoft.com/
Uff, nadam se samo da neju shebali prevec, te da se ne pretvorilo u FPS na poteze...
jos se sjecam legendarnog fallout tactics jooj kako sam volio igrat tu igru
ajmeeee.. ja sam velik fan fallouta, od početka..
nabavit ću što prije...joooj kako dobro izgleda.. uf.
nadam se da se netko ne sprda s nama :)
@Andro
Ne sprdaju se s nama, Bethesda je otkupila prava na fallout, na njemu su poceli raditi kad su s oblivionom bili vec na pol put gotovi.
Sad najavljuju Fallout 3, samo nemojte ocekivat, da ce biti sad odma sad, to ak ce biti ove god super, al vrlo vjerovatno tek sljedece.
Pitanje je samo kak ce koncepirat igru, dal ce ostaviti izometrijski prikaz s ljepsom grafikom, effektima te svim ostalim, il ce sve prenjet u 3D svijet i FP view, daklem u tom slucaju mozemo zaboraviti igru na poteze, te sve one divne critical hitse, i neocekivane promasaje, svu zabavu fightanja u falloutu.
enivej jos malo pa 4 dana do objave, a onda cemo sve saznat ;)
Err
Izaso je prvi trailer....
Bas u orginalnom stilu...
Al nazalost samo to, nist vise...
tucet shotova :licklips:
Evo gameplay:
Postapokaliptični Oblivion. Sve je na mjestu. Ima dosta krvi i komadanja :D
Jedino me strah da ne naprave bezvezariju bez priče i Black Isle humora :hm:
Iz trejlera u trejler izgleda sve losije. To je jos jedna od onih igara koje izlaze na 'staru slavu' i obecava mnogo, a na kraju razocara.
Uh koja sramota,pa ova tema ima samo 1 page a radi se o jako dobroj igri,ja sam poceo igrati ali imam problem sa igrom,svaki put kad moram ic u galaxy news radio igra mi se crasha kad dodjem na pola puta :( ima ko nekih ideja?
hmm malo cudno jer je igra 2. na listi top 100 na pirate bayu.
A da to ti treba power armor obuka da nosis taj tesla armor.
Si isprobao exp. Mirv :D?
Evo jučer pronašao staroga oca i oslobodio ga iz "virtualnoga zarobljeništva" u kojem se napatio kao pas.
Nebi Vam više otkrivao jer nebi bio guš igrati ako znaš što te čeka!
;D
Igra je fucking beautiful iako ima malo bagova sa grafičkim poligonom, ali tko to mari, glavna je priča i stol za sastavljanje novih oružja... ;D
http://slike.hr/slika.php?z=ikpogodi0th.jpg ČIK POGODI ;D
...jer ja sam malo retuširao sliku da se ne vidi broj... hehehe....uživajte u igri i otkrivanju njenih tajni!
To, kak ti nazivaš "virtualno zarobljeništvo" mi je jedna od jačih brija u igri :)
Dosta starih falloutaša je popljuvalo igru. Meni je baš sjela. Ima priču i humor. Jest da je kratka za taj žanr, al šta češ, 7 dana gameplaya je u današnje vrijeme puno za igru :p
meni se svidja za pocetak al samo 7 dana igranja :(
ja oblivion jos nisan cili prisa -.- ajd to je nemoguce i zabavila me igra cak san presta igrat dotu radi ovog :P
Evo pitanje.
Prešao (tj. završio glavni i večinu ostalih questova) sam igru (odlična igra :thumbup:) pa me sada zanimaju DLC- ovi.
Vidio sam da ih ima 5 komada, ali mi nije jasan sam princip tih DLC- ova...
Za igre tipa COD mi je jasno- instaliraš i dobiješ novu mapu, npr.
Ali, ne znam kako je u Falloutu...
Kada instaliram, npr. onaj sa svemirskim brodom, "otkrijem" taj svemirski brod i "svijet" (koji je dodan DLC- om) je unutra i onda tamo igram ili...?
Samo loadam prije završetka glavnog questa i igram s DLC- ovima?
Pretpostavljam da se smije svih 5 komada istovremeno instalirati, ali bolje pitati? :)
Da, svih 5 DLC-ova instaliraš odjednom. Kada si završio instalaciju uđeš u igru loadaš zadnji save i kroz narednih 2-3 min igranja primit ćeš radio signale koji ti dodaju nove questove (za svaki DCL po jedan).
npr. Mothership Zeta ( space ) će se pokazati kao novo mjesto na mapi do kojega trebaš doći da bi započeo DLC, tada će se učitati cijeli novi "svijet" kako ti kažeš.
PS. imaj na umu da sve što skupiš na Zeti (od novih oružja, koja imaju znatno veći damage od ovih sa kojima si prije igrao) možeš ponjeti sa sobom natrag u wasteland ;)