Znam da ovo negdje ima, ali m ene je..e user name ipass, pše u carnet uputama admin/adslroot, ali mi ne prihvaća, imam onaj t com kasda (valjda kd318?) jer ima veze sto se spajam prek usb-a?
Printable View
Znam da ovo negdje ima, ali m ene je..e user name ipass, pše u carnet uputama admin/adslroot, ali mi ne prihvaća, imam onaj t com kasda (valjda kd318?) jer ima veze sto se spajam prek usb-a?
mislim da ništa od toga preko USB porta
pass je 0000
ma nije...nije mi jasno, koji moze bit pass
Err, jesi probo pingati router? jel si poslozio IP konekcije prek koje se spajas na router kak pise u manualu?
Jel to isprobavas prek IE-a? ili prek Firefoxa?
inace jako si stur s informacijama, a ocekujes da ti mi pomognemo, kao mi znamo kaj ti doma imas i kaj si radil!
pa pokusavam kasdu postavit u route mode, uneo sam ip adresu u lan vezu onak kak je pisalo u onoj pdf uputi od carneta, li nisam se usipo ni logati u onaj prozor, na adr 192.168.1.1, kaj to znaci pingat?
user admin
pass:0000
ako nije onda probaj admin/admin
ili http://www.phenoelit.de/dpl/dpl.html
...za kasdu:
http://img512.imageshack.us/img512/8782/kasdazk9.jpg
user: admin
pass: adslroot
...kod mene radi bez problema...
Ja sam slagal neki dan i meni je sve radilo kak spada.
Dakle ako sljedis Carnetove u pute.
Prvo i osnovno:
Postavke TCP/IP konekcije su slijedeće :
1. IP address : 192.168.1.200
2. Subnet mask : 255.255.255.0
3. Default gateway : 192.168.1.1
Znaci odes u Network Connections i u svoj LAN prek kojeg se trebas spojiti na router u postavkama stavis ovo gore.
Onda otvoris FireFox (zato jer IE zna zahebavat zbog cookia) upises:
//192.168.1.1
Otvori ti se onaj prozor i onda upises
Admin
0000 ili ak ne radi onda adslroot
Prije toga mozes provjeriti dal je router na mrezi, tak da pokrenes Command Prompt i u njega upises ping 192.168.1.1
ma sve sam probao i smozilo, jednostavno me ne pušta.
Ako nije kasno, default username i password je admin0000 (oboje isto)
ja imam takav modem..
username: admin
pass: adslroot