-
Hitna pomoć?!?!?!?!
Kupio sam USB kabal i kompjuter mi ga nikako ne prepoznaje, u MOBILE PHONE MONITORU imam samo opciju COM 1, i COM 2, nigdje USB, pa ga onaj program dial-up od sonya ga nikako ne prepoznaje. Pomozite, ako ništa da vratim USB i uzmem serijski kabel............
-
upali i ugasi kompjuter i mora ga prepoznati ako usb je ustekan ...
-
koje windowse koristiš? XP ga odmah sam prepozna, 98 i ostatak odi u 'My Computer' i tamo ćeš ga vjerojatno imati...
-
Pa USB ti je COM samo moraš skužiti koji. Su ti instalirani USB-ovi???
Ako nisu uzmi CD od matične i instaliraj ih.
-
Imam ove programe: Phone Monitor, SEND FILE, FLOAT i one s originalnog CD-a. Problem je što u PHONE MONITORU imam opcije za portove: COM 1 i COM 2, nigdje USB. Koristim Windowse 98, on ga prepozna pri restartu, i onda traži instaliranje drivera, ja stavim CD i niš,........
-
ok USB je COM, ali USB su instalirani. I u Phone monitoru i ovom programu sa Sony-eva cd-a ne prepoznaje mi mob
-
USB=COMxy. Moraš saznati koji com ti je taj USB koji koristiš za spajanje. Ako nije ni jedan od njig moraš instalirati USB kako sam gore opisao.
-
probat ću, pa ću doći ako ne bude efekta
-
u phone monitoru napravi "reserve" kod com porta1 !......
-
ma jesam ''reserve''-o ga, ali Sony Ericsson Dial-up Networking wizard ga neće da nađe........ nikako
-
Banana covjece! Ak je to sve istina (a je) onda je USB za mob u kurcu.
-
ma odustao sam, vratio sam USB, i uzet ću bluetooth
-