ovak treba mi program koji ima potpuno upravljanje SE k750/w800
nedavno sam pao na njega i sjebo se joystick
i sad mi treba da napravim u walkmanu novi popis skladbi
a nemogu bez joysticka
i zanima me jos dal neko zna koliko kosta zamjena joysticka
Printable View
ovak treba mi program koji ima potpuno upravljanje SE k750/w800
nedavno sam pao na njega i sjebo se joystick
i sad mi treba da napravim u walkmanu novi popis skladbi
a nemogu bez joysticka
i zanima me jos dal neko zna koliko kosta zamjena joysticka
ja ne znam sta je vama sa tim joystickima.meni nikad ne steka a nakupila se prasina oko njega i puno mi je puta ispao.
joystick sam kosta 30kn ak poznas nekog ko ti moze nabavit tipa frend u servisu il to a zamjenu naplacuju od 50 do 100 kn
ja bi cak rekao da k750 i w800 imaju najkvalitetnij joystick jer koliko znam dok sam imao f500 otisao je odjednom, prvo je steko i onda nije nikako radio a nije prezivio nista strasno kao sto je i ka750 ali u k750je sve radilo cak nije ni stekalo nista.
a znam da se vecina tuzi na joystick od k750 a meni radi savrseno.uopce se ne moram bojat da ce pocet štekat.
joystick mi je ful ok...nesteka, netrebas upriti kao na k700(ah to su bila vremena), tj.radi savrseno...jedino na k750 joysticku me smeta to sto su tipke ful mekane i ugodne na dodir(najbolje ikad), a on je onako malo spicast pa te pocne boliti prst nakon 5minuta igrica...
Imam k750i vec godinu dana i nikad nije nista stekao.. radi mi bolje neg mom frendu koji ga ima tek 2 mjeseca..
kod mene ista stvar.
meni nema bas sta stekat jer ga prakticki i ne koristim, samo ako bas do neceg ne mozes doc precacem, odnosno brojevima. brze je i duze traje joy
mislim da smo malo off otisli
ja sam pitao za program ne jel vama radi joystick
i meni je radio dok nisam pao na njega i odlomio joystick
bas odlomio otkinuo s chipa
a sto, neces zamjenjivati joystick?
mislim da sam nesto vidio slicno, preko komp da upravljas, ali ne sjecam se tocno sto je bilo. Ali nisam siguran :)
e sad me imatic podsjetio ;) imas preko kompa moze myphonexplorer upravljat mobom ja mislim da udes u extras i tamo imas.
pa da :) svaki dan koristim My Phone Explorer i zaboravio sam da je tu :) znao sam da sam negdje vidio ;)
taj program se zove BT INFO i preko tog programo možeš upravljat na w800i
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=42325
ali preko toga bt info upravljas preko drugog moba.preko kompa je bolje.