Da li je moguće da rdio od n 73 prikazuje nazive radio stanica ?? Znači da ima RDS i da li postoji neki program koji automatski pretraži i pohrani sve stanice
Printable View
Da li je moguće da rdio od n 73 prikazuje nazive radio stanica ?? Znači da ima RDS i da li postoji neki program koji automatski pretraži i pohrani sve stanice
Koliko ja znam, n73 ima visual radio, tako da prikazuje samo frekvenciju, ali mislim da sam možeš napisati ime stanice... :spin:
da im tj "visual radio, ali ne znam kaj to znači. možeš sam upisivati stranice i memorirati, ali ljepše je imati rds. iako je glupo što ga nema kada rds imaju jeftinije idiot nokije
koliko sam upoznat, rijetko koja nokia, RDS ti imaju SE mobiteli...
Nokije nemaju RDS radio!
Visual radio je namijenjen prvenstveno Skandinavskim radio-postajama, koje uz muziku putem valova šalju i nekakvu sliku (npr možeš dok slušaš gledati i spot te pjesme), ali kako rekoh to vrijedi samo u Skandinaviji (za Finsku znam sto posto, u Švedskoj samo neke postaje). Uglavnom-beskorisno.
RDS nema nijedna Nokia do sada, pa čak ni one muzički nastrojene (tipa 3250, N91, N73 ME).
To mi je stvarno čudno,jer skoro svaki drugi SE ima radio sa rds-om a nokia nema ni kod "muzičkih telefona"....
ja sma mislio da ima. pa ipak je to jednostavna i jeftina opcija i zbilja je jadno što to nisu stavili