Ima li tko iskustva kakva je (ne)kvaliteta preklopnog mehanizma na V600 ili na V525?
Recimo ako moze usporedba sa V50.... HVALA!!!
Printable View
Ima li tko iskustva kakva je (ne)kvaliteta preklopnog mehanizma na V600 ili na V525?
Recimo ako moze usporedba sa V50.... HVALA!!!
Ne mogu usporediti sa V50, ali generalno govoreci - kvaliteta izrade V525, a narocito preklopa je - ODLICNA!!
Ne skripi, na stenje, nema problema sa kontaktom i prebacivanjem unutarnji/vanjski ekran i sl.
Ovo govorim na osnovi iskustva intenzivnog koristenja od tocno 26 dana!!
Cak u usporedbi sa nekim Samsung telefonima, poklopac (gornji dio sa ekranom) nema pomak lijevo-desno, vec odlicno priljeze i stabilno prekriva donji dio!!
Za V600 (nikad imao u ruci) citam da ima problema sa PUCANJEM plasticnog vanjskog dijela na gornjem dijelu, koji je blizu "panta".
Jel ti se da napravit neki mali review za taj mob? Ja bi ga htio kupit, ali neznam bas puno toga o tom mobu, pa... Jel ima uopce hrv meni? Opcenito, kako si zadovoljan mobom?
E preklop na v600 je odlično izveden. Mobitel se otvara glatko i nema nikakvih krckanja kao kod ostalih preklopnih motorola. A što se tiće razlike između preklopa V600 I V50 to ne vrijedi ni spominjat. Kučište moba je od aluminija i cijeli mob izgleda jako elegantno i kvalitetno.
V600 mi je najbolja od svih motorola koje sam ikad imao. A to da mu nešto puca, prave su izmišljotine. Kad osjetiš mob u ruci tek onda shvatiš kakve je kvalitete.
Ipak je to aluminijsko kučište a ne smješna plastika. ajd
http://www.howardforums.com/showthre...Bv600+%2Bcrack= Citat =:
Poslao: DD2
E preklop na v600 je odlično izveden. Mobitel se otvara glatko i nema nikakvih krckanja kao kod ostalih preklopnih motorola. A što se tiće razlike između preklopa V600 I V50 to ne vrijedi ni spominjat. Kučište moba je od aluminija i cijeli mob izgleda jako elegantno i kvalitetno.
V600 mi je najbolja od svih motorola koje sam ikad imao. A to da mu nešto puca, prave su izmišljotine. Kad osjetiš mob u ruci tek onda shvatiš kakve je kvalitete.
Ipak je to aluminijsko kučište a ne smješna plastika. ajd
http://www.howardforums.com/showthre...Bv600+%2Bcrack
Evo ti jedan podroban review: http://www.mobile-review.com/review/...-vx00-en.shtml= Citat =:
Poslao: irgo
Jel ti se da napravit neki mali review za taj mob? Ja bi ga htio kupit, ali neznam bas puno toga o tom mobu, pa... Jel ima uopce hrv meni? Opcenito, kako si zadovoljan mobom?
Hrv meni nema, ali ga možeš ubacit ako imaš kabel.
Hvala, mislim da cu na kraju ipak uzet v300. Cekao bi da v500 dodje u ducane ali su mi rekli da nece uopce doci kod nas a preko oglasnika mi se neda kupovat
Evo stigao ti je V500 U Vipa... pogledaj na www.vipnet.hr
Koliko me pamcenje sluzi mislim da kosta sam uredjaj 2191,00 kn ili tako nesto?
Sad kad vec pisem post, onda da vas pitam, kakva je razlika izmedju V500 i V525? Nisam bas u toku, a zanima me jer bih kupio ovaj mobitel za poklon... skuzajte ako je to negdje vec obradjeno, ali bih vas molio link da pogledam to tamo!
Hvala
V525 je V500 sa Vodafone brandingom - ima Vodafone logo, naljepnicu, malo izmijenjen software, pripremljen je za sve Vodafone usluge (MMS, Wap, GPRS, downloadowi i sl.).
Fizicki odnosno hardwarski odnosno po mogucnostima - potpuno jednaki!
e hvala ti, onda ipak uzimam v500!! e, taj za 2191 kn nije zakljucan, ne? tj. mogu u njega stavit simpa karticu?
ja mislim da mozes, prije je bilo pravilo u vipa da su samo zakljucani oni u paketu. Pa su to bili promijenili i zakljucavali su sve one jeftinije, mislim da je bilo do negdi 2.000,00 kn, a sad vise ne znam - ali mislim da ovaj nije zakljucan :) trebalo bi nazvat i provjerit, a ako zelis da ti saznam samo javi pa cu ih okrenit gore u sluzbu za korisnike...
Znate sto, i meni se cini da cu ja ovog ubost za jedan poklon jer omjer ulozenog i dobivenog je odlican, mislim ~ 2.200,00 kn za ovakav mobitel, po mom skromnom misljenju, nije uopce puno!
Ajde pozdrav svima u ovom dijelu foruma :)
ajme zaboravija sam nesto, u nekom drugoj temi sam pitao, ali mi jos nisu odgovorili a jako mi se zuri, moze li se na ovom mobitel povecati font slova na onako poprilicno velik... nazalost to mi treba jer osobi za koji je bas i ne vidi dobro :)
To je ona opcija koju recimo SonyEricsson ima, a ne znam da li je ima Motorola pa me zanima mozda netko od vas zna; unaprid fala!
e daj mi saznaj molim te. mob je stvarno zakon i imho dosta je jeftin u odnosu na ono sto nudi. ja sam ti procital dosta toga po netu o tom mobu ali nigdje nisam naso nista o takvoj opciji
Evo upravo pricam s Vip sluzbom... uglavnom ova gđica koja se javila mi kaže da radi isključiva na Vip mreži, sto tebi ocito i ne odgovara, ali hebiga, sta ces :( ?
a hebi ga... ja vec bio tako sretan :) ne pase mi, jer vec imam simpa karticu i neda mi se mjenjat broj. ma nista onda cu uzet v300 i gotovo. danas sam ga malo isprobavao kod frenda, pa nije ona tipkovnica niti tak jako losa. hvala ti puno na informacijama
nema na cemu - nadam se da ces bit zadovoljan s V300 :)
sto se tice one opcije o povecanju fonta, u Vipu su mi rekli da je moguce, jupppiii bas mi to treba :)
Nisam nasao opciju za povecanje fonta, niti sam o tome uspio naci neki thread na nekom forumu!! Drago bi mi bilo da Vip-ovci znaju kako se to radi, ali bojim se da je to jedan od onih odgovora .. pa, moze se, da, da sigurno .... kako, pitajte u servisu!!!= Citat =:
Poslao: SEguy
sto se tice one opcije o povecanju fonta, u Vipu su mi rekli da je moguce, jupppiii bas mi to treba :)
Ako ti je to od presudne vaznosti, provjeri u RAM3 (isto bas nisu od neke pomoci) ili potrazi po raznim forumima!! U svakom slucaju, ako nesto saznas - podijeli informaciju!!
hvala na prijedlogu i budi siguran da cu ovo sto su mi u vipu rekli pokusat provjerit, a ako sto nadjem naravno da cu podijelit s vama :)
ja sam svoj T610 kupio u Vip-u i nije bio zaključan, mislim da imaš u Vipmagu kod mobitela, ispod ti piše koji su zaključani, a koji ne
Da znam da to pise u Vip magu, ali kako mi jos novi vip mag nije stigao (u kojem ce biti ova Motorola V500) morao sam nazvati Vip sluzbu, pa su mi oni rekli da je ova motorola V500 zakljucana... kad dobijem VIP.mag onda cu vam javit sta pise tamo :)