jel ima za k800 cc? vidio sam na forumu link na crazy shop i cc za k800, ali sad trazim na siteu crazy shopa i nema nigdje, jel ima negdje drugdje za kupit(u zg)?
Printable View
jel ima za k800 cc? vidio sam na forumu link na crazy shop i cc za k800, ali sad trazim na siteu crazy shopa i nema nigdje, jel ima negdje drugdje za kupit(u zg)?
šteta što je to tako teško za naći...
@ AutoXpert- malo je "cudno" ali tek sam dobio mob, a namjeravam ga imati oko godinu dana (cijelog- ne u dijelovima), a i bolje da ima plastiku koju mozes skinut nego udubljenje koje ne mozes
@ pvc- potrazit cu, hvala
Mene je smetalo sto mi se u vecini slucajeva dok sam stavljao ili vadio mob iz dzepa, otvorio poklopac od kamere. Sad kad imam crystal case, to se ne dogadja. A i poklopac od baterije mi isto djeluje ne bas najbolje pricvrscen, a ispod debele plastike je nepomican. :spin:
Da, evo na slici mozes vidjet kak izgleda.
http://mobile.brando.com.hk/image/CrystalCaseK750iD.jpg
ima li crystal jacket za K610?jednom mi je pao na pod i ogulila se boja a to me jako nerwira pa mi treba
Ja sam imala cc na K800i i ne bih to više nikada stavila.
1. Mob izgleda katastrofalno ružno!:throw: :throw: :throw:
2. Između otvora, znači svugdje gdje ima imalo prostora, ulazi prašina i sitna prljavština i ako ga redovito ne čistiš (a to znači često taj cc rastavljaš), mob ti je užasno prljav!
3. Zbog čestog rastavljanja, popucale su mi one male plastike sastrane kojima pričvrstiš cc.
Dakle, bacila sam to u smeće, i sada ga nosim "golog"! A takav mi je najljepši!;D
A možda je to nama ženama svojstveno!;D ;D ;D
mislim da je i optimum (online) imao taj case u ponudi.