-
Telit t210
Budući da je Vip poprilično skup, ali ga zbog posebnih razloga moram imati, odlučio sam reaktivirati Teleta uštede radi i kupiti neki mob kao drugi/zamjenski, max do 50€.
Uvjet da je kodiran na Tele2 ili nekodiran. U jednom dućanu u Italiji (blizu je kuće, 70-tak km) imaju njega:
http://www.gsmarena.com/telit_t210-1534.php
Cijena je 49 Eura, dvogodišnje jamstvo.
Da li se više isplati njega ili neki Motofone ili C118, odnosno Nokiu 11xx serije?
-
ja bi na tvom mjestu uzeo telita. ima 1.3mpx kamer iako nema puno mem, ali ima usb. i jos 2g garancije za 50eurica to nije lose. usporedi si sam sa morotolom i nokiom, ja bi na tvoj mjestu uzeo Telita. jeftini i izdrzljivi mobiteli barem candybar izvedbe. pzdrv!
-
Ako je za 50€ uzimaj. Jos dvogodisnje jamstvo, super mob za tolku cijenu.:hrv:
-
To su mobiteli kakvi se kupuju djeci, da se igraju u pješčaniku s njima...
jer i da se igraš ili ne, on će nakon određenog vremena izgledat kao da si se igrao u pješčaniku.
Ajd sad, kad si vidio nešta da valja a ima puno primamljivih opcija, mogućnosti...
teško...
ako ti treba samo za razgovore i poruke, definitivno preporučam da uzmeđ polovni mobitel do 350 kuna... nađe se super stvar.
ako baš treba novo onda uzmi nokiu. Jeftini modeli nokije su kvalitetni ( izrada ) i ljepi...
-
Živim u Rijeci, gdje je u oglasnicima praktično nemoguće naći nešto pošteno za taj novac, ili otpad ili super-skupi vrhunski modeli.
-
radije uzmi neku jeftinu nokiu... i nemaš beda.
iako nebi imao niti s telitom, a i kasnije kada bi ga prodavao
telit će ti ništa vrijediti dok nokia da ....
-
Re
TO sa polovnim nokijama ti je isto ko i kod automobila WV. drze cijenu a ne vrijede toliko. to je barem moje misljenje a svako ima svoje.
-
u potpunosti se slazem sa gornjim postom.Uzmi ti taj Telit i uzivaj.Nisu to losi uredjaji...vrati se par godina unazad i sjeti se onih VIpme kompleta sa Telitima.Jednog jos uvijek imam u arhivi.
-
imam i ja taj stari Telit uiz vipa. mob sljaka bez problema. jedino kaj sam si strgal antenu pa mio sad signalk nije bas najbolji ali sve radi!!!!!!!
-
jos uvijek imam 2 potpuno ispravna Telita iz 2000god.
nema razloga zasto ne uzeti Telit jer su kvalitetni i pouzdani.
-
ma ja sam imao ovaj t210 i nije baš nešto ... soft je užasno spor , tako da ako bi služio i za pisanje sms-ova ga možeš odmah prekrižit , ta 1,3 MPX na njegovom ekranu izgleda jako loše ... tipkovnica je isto dosta loša , jedino ako je samo za razgovore za to će odlično poslužit ... jako dobro drži mrežu , i nikad mi se nije desilo s njim bilo kakvi prekidi u razgovoru ..
baterija jako kratko traje , meni je trajala 2 dana s malo razgovora ..
istina ovo što kažete oni prijašnji teliti made in italy su bili super(gm710/711) , al izgleda da više nisu tako dobri ... ovaj t210 koji sam ja imao bio je made in china ... a vjerojatno su svi sad od tamo...
Uglavnom rađe bi uzeo nokiu 11xx nego t210..
-
Zar nisu oni što su se nekada kod nas prodavali bili made in Nova Gradiška?
Inače, nedaleko slovensko-talijanske granice u mjestu Duino, odmah na početku autoputa poslije Trsta i dalje postoji tvornica Telital i vidim da ljudi rade jer je parking pun.
Za drugi mob mislim da će biti dobar (ako ga nisu rasprodali), ne robujem predrasudama i ne mislim da sve što je razvikano je i samo po sebi dobro. Odluka je pala.
Hvala dečki na savjetima.
-