:fried: HAJDE LJUDI (vi koji imate stare alkiće tj. sve starije od 525-ice) PIŠITE OVDJE KAKO PRERADITI POPRAVITI I/ILI POBOLJŠATI RAD MOBA zahvaljujem :angel:
Printable View
:fried: HAJDE LJUDI (vi koji imate stare alkiće tj. sve starije od 525-ice) PIŠITE OVDJE KAKO PRERADITI POPRAVITI I/ILI POBOLJŠATI RAD MOBA zahvaljujem :angel:
Kupnjom novog...:D
Ja imam 511 i netreba ga prerađivati i ovako je zakon.:D :)
Svojevremeno sam imao OT max i mogu reci da sasvim solidno aterira poslije preleta cijele sobe i k tome još radi...
O njemu sve najbolje (osim mase).:D
Da, ti stari Alcateli su bili prilicno izdrzljivi. Cigle koje su bile prilicno izdrzljve... Sjecam se da je imao izrazite komunikacijske sposobnosti. Trenutno imam 715 i osim dizajna sam prezadovoljan.
Pozdrav!
ahoj..i vanja nam se pridruzio...ja mislim da si dovoljno kompetentan da moderiras alcatel sekciju, samo moras prikupiti kredibilitet
Dobro, vidjet cemo kako ce se stvari razvijati jer nisam siguran da li ce biti dovoljno vremena za to.= Citat =:
Poslao: jsp_m
ahoj..i vanja nam se pridruzio...ja mislim da si dovoljno kompetentan da moderiras alcatel sekciju, samo moras prikupiti kredibilitet
Pozdrav!
Zakon a ja se pitam što nije u redu.