Mislim si kupiti neko kućno kino (DVD+5.1 zvučnici). Ništa jako jel imam malu sobu. Glavno mi je da su crne boje i da lijepo izgledaju. Dakle izgleda je presudan. Ima tko kakve preporuke. Naravno da nije pretjerano skupo
Printable View
Mislim si kupiti neko kućno kino (DVD+5.1 zvučnici). Ništa jako jel imam malu sobu. Glavno mi je da su crne boje i da lijepo izgledaju. Dakle izgleda je presudan. Ima tko kakve preporuke. Naravno da nije pretjerano skupo
imam ja jedno meni najlijpse sony po imenu RX110AV ali vishe se ne prodaje jer sam ga ja kupio prije 5 godina, stvarno je super jedino sto nije crna boja nego srebrna
Ma može i srebrno samo da dobro izgleda
Nista dok nije hi-fi!!!
Prijatelj ima reciver harman-kardon i 5.1 JBL zvucnike (6000 kn) e kad to cujes na DTS ili Dolby digitalu onda samo mozes plakat, jel te kutije od cigara (sateliti) sto ti vjese po zidu i kutija od cipela (subwofer) pored tv je samo bacanje novca pa onda ako neznas postavit pravilno u sobu nisi nista postigo.
Dakle kupovina kucnog kina sony, lg, mustek i ta sr.... cistih 0 bodova!!!
pioneer (black) je meni zakon,odličnog je designa,kvalitetan je obzirom na prilično povoljnu cijenu
izgleda mrak probaj naci negdje sliku dao sam ti ime ...ja bi ti ga uslikao ali trenutno nemam sa cime :)
Koji model? Jel se s njima dobe i 5.1 zvučnici?= Citat =:
Poslao: tomo
pioneer (black) je meni zakon,odličnog je designa,kvalitetan je obzirom na prilično povoljnu cijenu
raspitaj se u tehnomax-u za početak.....
slazem se sa siletom. ovi kucno kino kompleti sta se prodaju su smece. naravno ima i boljih al su onda i skuplji.
najbolje je sve imat posebno, ja imam u planu kupit neke masne 5.1 zvucnike i pojacalo, i spojim skompom i tv om i rasturacina :)
Naravno ako mislis spajat s kompom mora ti bit jasno da bez zvucne s optickim izlazom nema nista od dolby-ja i DTS.
Jos ako imas digitalnu satelitsku karticu nema ti kraja.
Prijatelj koji ima te komponente je uzo zvucnu i nije radio optički na svu srecu pare je dobio nazad pa ako se na to odlucite obavezno vidite dal vracaju pare.
Dobro je što kažu za hi-fi ja imam aiwa takvo, je da nije neko ime ali isto koštalo 6000 kuna sve zajedno kada pridodamo zvučnu od 1000 kuna dođe na 7000, ali se čuje predobro, po izlazu 80 w i jamo subwoofer. Ja sam presretan.
Ma meni ne treba neki boli glava zvuk. Trebaju mi 5.1 zvučnici koji dobro izlgedaju jel me više zanima estetika od kvalitete zvuka. Ionako ne gledam DVD-e
pošteno
Probaj doc do casopisa t3 broj 12, kucno kino im je bilo tema broja i sve je detaljno objasnjeno od testova pojedinih komponenti pa do samog sastavljnja. Testirali su dobar dio dostupnih stvari i naveli su cijene.
U slucaju da ne dodjes do tog broja, mogu ti ga poslat postom.
Bio bih ti zahvalan da mi pošalješ jel ne znam nikog tko bi imao taj časopis jel se nitko od mojih frendova ne kuži u to= Citat =:
Poslao: watson
Probaj doc do casopisa t3 broj 12, kucno kino im je bilo tema broja i sve je detaljno objasnjeno od testova pojedinih komponenti pa do samog sastavljnja. Testirali su dobar dio dostupnih stvari i naveli su cijene.
U slucaju da ne dodjes do tog broja, mogu ti ga poslat postom.
Posalji mi svoju adresu.
Ha ha decko bi malo curice zavodio na tehniku pa to je u redu javi ako uspije budem si i ja nabavio odma jedne!!= Citat =:
Poslao: cyberphere
Ma meni ne treba neki boli glava zvuk. Trebaju mi 5.1 zvučnici koji dobro izlgedaju jel me više zanima estetika od kvalitete zvuka. Ionako ne gledam DVD-e
@sile, ne mora biti opticki izlaz, ali mora biti digitalni :) koaksijalac ce raditi isto...
Naravno :D= Citat =:
Poslao: sile
Ha ha decko bi malo curice zavodio na tehniku pa to je u redu javi ako uspije budem si i ja nabavio odma jedne!!
Ja više patim na estetiku nego na kvalitetu ali najčešće uz kvalitetu ide estetika
To imam na ploči= Citat =:
Poslao: gog
@sile, ne mora biti opticki izlaz, ali mora biti digitalni :) koaksijalac ce raditi isto...
Sa nekim karticama i nekim pojačalima. Moje pojačalo nije htjelo šljakati kada primalo preko koaksa sa creativke live 5.1.. Sada ima terratec space 7.1 i zvučna je super i sve šljaka. Ako se spaja preko koaksa treba gledati koji frekvencije PCI podržavaju pojačalo i zvučna. Sigurnija je optika. Pikneš i peri deri.= Citat =:
Poslao: gog
cyb mi smo vrlo slicni po tom pitanju :)
al mislim da bi curice padale i na decibele
Mislim da i jedno i drugu pali, i dizajn i decibeli
meni su ipak vazniji decibeli i kvaliteta zvuka... jer ionako su danas svi zvucnici i popratna oprema lijepo dizajnirani...
Ja imam hebacke zvucnike koji se koriste za koncerte za pravim pojacalom bi vam popucali svi prozori u kuci ali nisu mi ni sastavljeni i spojeni a imam sve djelove (osim pojacala),lijen kao crna zemlja :)