-
C81 - brisanje fileova
da li za siemens postoji kakav programcic, koji sluzi za pregled fileova i datoteka na mobu, a koji se izvodi na samom mobitelu (nesto kao FileExplorer za symbian), znaci bez spajanja s komp. jer nemam kabela za taj C81 jedino BT dongle..
nisam bas neki siemens guru (imao sam ih prije dok su se jos zvali jednim imenom), i ne znam kako bih obrisao jedan file, tocnije mp4 pjesmu koju pokrece, ali ne dozvoljava i obrisati (mp3 hoce),, e sad, tamo u meniju ima onaj asistent memorije i sustav datoteka, i tamo ga nadje, obrise, ali ne zapravo jer se ponovo pokaze..
uglavnom sve sam na mobu probao i ne mogu to obrisati, a nemam kabela da to rijesim..
"bacio" sam lagani search foruma, ali ne mogu nista naci, iako iskreno ne znam ni kako bi se ta app zvala, pa se unaprijed ispricavam ako sam zapravo nesto ne namjerno "preskocio"..:crazy:
-
Brisanje je moguće na samom mobu pomoću asistenta memorije, ali su neke stvari zaštićene od brisanja. Da li se radi o datoteci na kartici ili u mobu? I provjeri da li je ta datoteka možda dio nečega. C81 neke stvari sprema na dva mjesta tako da je za kompletno brisanje potrebno istu datoteku brisati na oba mjesta.
-
kvragu, rekoh, mp4 melodija, i ne mogu je nikako obrisati, kaze da nije dozvoljeno, a ona nije ni postavljena za zvono niti ista, kasnije sam skuzio da je atribut "arhive" (na kompu >> properties) ali za mp3 to ne igra ulogu, znaci ne postoji drugi nacin, a da li se moze napraviti kakav reset fona (da se to izbrise)..
-
Bez promjene atributa ne. Da li je moguće promijeniti atribut na mobu ne znam, ali provjerit ću pa ti javim.
-
evo sam je jednostavno proradio, zapravo mi se sinoc ispraznila baterija pa je bio ugasen, i jutros kad sam ga upalio bes problema je obrisao sve sto treba..
(znaci trebalo ga je ugasiti i upaliti):comp:
-
Pronađi na netu java program SieFM
-
c81
vecinu programa sto postoji za symbian moguce je napravit i u javi! (symbian je samo fora da se izvuce velika lova)
Tak da ti ja imam 2 explorera, tj fileexplorer i mobyexplorer, i imaju dosta opcija, cak mogu i ekstenzije mijenjati...
-
Budi dobar na ostavi link ili ako hoćeš pošalji ih meni na mail pa ću ih ovdje staviti. Pod uvjetom da su freeware ili bilo koji oblik javno dostupan.
-
c81
Nažalost nedavno sam formatirao komp i nisam sačuvao te programe, imam ih samo na mobu instalirane već, ali obadva programa su sa getjara, tj www.getjar.com, a u karakteristikama od fileexplorera sam našao pa pokušajte:
http://download3.getjar.com/download...leexplorer.jar
Inače sa dotsisa sam skinuo i operu mini koja ima malo više mogućnosti od standardne tj npr pregled u landscape modu, snimanje stranica itd...
-
Link radi, tako da si svatko može skinuti, a hvala i za informaciju o Operi mini (advanced version :D)
-
c81
Nema problema, java se dosta razvila u zadnje vrijeme, tak da ima puno programa, o kojima nisam mogao ni sanjati do prije 1-1,5 god...:)