Zanima me ima li gdje za skinuti melodije za starije mobitele koje nisu polifone...trebam nesto stavit burazu na stari dobri S25 :afro:
Printable View
Zanima me ima li gdje za skinuti melodije za starije mobitele koje nisu polifone...trebam nesto stavit burazu na stari dobri S25 :afro:
pa da imas toga koliko hoces.
Mislim da imas dosta toga i na siemens-java.com i na www.club-siemens.com
A imas i dosta takvih melodija u tekstualnom obliku. ONda samo skini jedan programcic na mojoj stranici koji ti te tekst. melodije pretvori u .mid
imas na mojoj stranici skinuti tih melodija, pa ih samo prebaci kablom u mob
A ako tražiš nešto konkretno imam ja veliku kolekciju za Siemense.
ajd sada vas trojica procitajte svoje postove!!! svaki sebe reklamira... ovaj vice ja imam na svojoj, drugi ja na svojoj, treci ima kolekciju!!! :) ... e pa ja nemam nista od tih meodija :)
pa covijek pita gdje ima za skiniti melodije pa je dobia i odgovore. dali smo mu linkove gdje ima za skiniti, a ako mu je i to problem onda neka se javi nekom na pm pa cemo mu poslati na mail...
ma sve je to ok ... ali smjesno mi je bilo procitati vasa tri posta :)
cekaj jesmo pomogli covjeku ili ne? dobio je sigurno 2000 melodija na raspolaganje!
Pomogli ste...svaka cast ljudi, pregledao sam sve linkove i nasao svasta zanimljivoga...no nisam nasao ono sta trazim :(
2 com_zgb: Nezna na koju si stranicu mislio, pogledao sam na sve linkove iz tvog siga...ali bezuspješno...ili sam čorav :)
@BOOster Napiši kaj tražiš, možeš i privat. Sredit ćemo već nešto.
@kappa Ako su ti naši postovi smiješni, onda ne razumiješ bit foruma. I, molim te drži se teme ubuduće, jer ću ovakve offtopic postove brisati bez upozorenja. Ove gore koji nemaju veze sa temom brišem za 3 dana.
2 Sljaka: Ma bilo sta, sam da nabacam nesto
Čuj, ako nisi u dvije tisuće našal "nešto" onda vjerojatno imaš neke favorite. Daj barem vrstu glazbe, izvođače ili tako nešto malo određenije.
Ma koje dvije tisuće, sam rekao da na tim linkovima nisam nista nasao, na siemens java samo polifone isto kao i na club siemens= Citat =:
Poslao: Sljaka
Čuj, ako nisi u dvije tisuće našal "nešto" onda vjerojatno imaš neke favorite. Daj barem vrstu glazbe, izvođače ili tako nešto malo određenije.
OK daj mi mail poslat ću ti ih nekoliko...
evo direktan link --> http://web.vip.hr/markica007.vip/RingingTone.zip
imas 1900melodija