Mozda san se malo nespretno izrazia u naslvou, al me zanima di je u control panelu opcija ukljucivnja onog nastavka u imenu file-a da mu mogu vidit format npr: Stavros-Lidija.mp3:turn:
Printable View
Mozda san se malo nespretno izrazia u naslvou, al me zanima di je u control panelu opcija ukljucivnja onog nastavka u imenu file-a da mu mogu vidit format npr: Stavros-Lidija.mp3:turn:
otvoris folder pa na Tools -> folder Options -> Tab View i onda skines kvacicu sa Hide extensions for known file types
Nema mi te opcije u toolsima, nemogu doc do folder options!
Al znan da je postoja jedan nacin preko control panela al nikako ga nac na forumu!
sto sve imas u toolsima?
otvori bilo koji folder i to bi trebao imati
U control panelu neman folder options, sa F su samo Fonts, a u svakom folderu u toolsima iman 3 opcije; map netwerok driv, disconnect network drive, synchronize.
Nije mi jasno sta ovo uopce znaci, neman spojen usb ili mp3 player za sinkronizaciju!
a koje vindoze uopce imas ?
A xp profesional Version 2002 Service pack 2
ukljuci windows explorer (win tipka + e) , odi na tools -> folder options -> Tab view -> i ukloni kvačicu na "Hide extensions for known file types"
A nece smece jedno, neman pojma koji je ovo dava od kompa i koji k... je sa toolsima! I kad je ukljucen explorer iste 3 opcije su u toolsima!
Sad sam uspia na customize toolbar dodat ocpciju folder options(slika folder sa velikon crvenon kvacicon) al kad kliknen na to ne dogada se nista... Ima bit da je neki bug tu, to se samo meni moze dogodit :D
Moga bi to bit problem jer vidin da mi neke opcije ne da, kaze da ne dozvoljava administrator! Idem provat pa javin!!!
Evo gledan pa vidin slijedece!
Logiran san ka admin i nemogu uc u folder option! Sad san napravi acount od gosta i kad san usa preko toga acounta onda u folderu u toolsima ima opcija folder options!
Pa mi sad to nikako nije jasno! Da je obrnuto razumia bi, al da admin ne moze radit neke stvari koje gost moze...no way
P.S; tako opet nisan nista postiga jer se ne zelin svki put logirat na gosta s obziron da samo ja koristin ovaj komp!
Jesan i nista, otvoria san administratorski account na kojem mogu editirat foldere i ponovo u mom nemogu, a pise da je administratorski account! Mogu li ikako pribacit sve sta iman iz jednog accounta u taj drugi di mogu sve radit???
Probaj jos ovo
Odi u control panel -> administrative tools -> computer managment -> u lijevom izborniku odeberi local users and groups -> users i tu otvori account koji koristis (dvaput klikni).
Sada odi na tab "Member of" i vidi jeli postoji Administrator u tom prostoru
Da, postoji, zajedno sa jos par acounta, na nekima su crveni iksići!
Nazalost, samo administrator!