cisto informativno, koji vam je ljepsi? :)
i zasto :) ?
razmisljam da se rjesim k550 i uzmem w610 ali cim ga vise gledam nekako mi je k550 ljepsi
govorim o bijelom k550 i crnonarancastom w610 :)
Printable View
cisto informativno, koji vam je ljepsi? :)
i zasto :) ?
razmisljam da se rjesim k550 i uzmem w610 ali cim ga vise gledam nekako mi je k550 ljepsi
govorim o bijelom k550 i crnonarancastom w610 :)
meni je ljepsi w610...
Ali jesi razmisljala o nekom drugom mobu?
ma svidaj mi se bas ti, nis mi pretanki, nisu predebeli, volim SE, tipke su mi kewl, ma opcenito razmisljala jesam al znas kad ti se nekaj svidi na prvi pogled... a w810 jos uvijek trazim, kao drugi mob ;) samo ne znam bi li sad ovaj prvi primarni mjenjala il ne...
meni je bas zgodan k550i bijeli, iskreno nebi kupovao w610 jer mi nije nesto extra, rade bi cekao i flashao k550i u w610. ;)
Ovo bi i ja napravio ako kazes da bi 550 ostavila....:)
Ako ne onda iskreno w610 jer mi je osobno nekako draži walkman od ovog cyber-shota koji po kvaliteti fotki nikako ne opravdava svoje ime....:crazy: :)
Dobro, to je moje misljenje i na tebi je red da odlucis sto ti je bitnije, kamera ili mjuza....:)
e pa ne znam bi li ga ostavila ili bi ga flashala :D
Pa tko zna ako ti ne znas, jel....?? :turn:
ja bi ostavio K550... jedina fora je u tome softu i memo kartici od 512MB...
Po meni se zbog toga ne isplati mijenajti mob...
I ja bi rađe onda promijenio samo soft i naknadno kupio memo karticu...
Samo je pitanje dali je ti uopće potrebno flešat mob i stavljati soft od W610... Da li ti se to isplati raditi samo zbog mp3 playera?? po meni baš i ne...
A ostavio bi K550 jer je ljepši od W610... djeluje puno elegantnije od W610...
k550 mi je trenutno najljepsi SE.
da ljepsi je i meni sve vise i vise... :) a da ubacim soft od 610 bi ista time dobila, bi player bio ista bolji? mislim, ni ovako nije los...
:lol: pa da pa onda bolje w jer ima walkman....
a ma meni je sve to isto...samo ne kuzim sta ce ti w810 ko drugi mobitel..i onda imas 2ista..rađe napravis kombinaciju s k550 i w610 jedan bijeli jedan crni-samo sto mi se ne sviđa ovo naranđasto sta ima po sebi al eto...
i imas 2moba a skupa 2.8mm skoro ko jedan k800 he.. w810 ne vidim smisla kupovat,ovi k550 su savrseni mobiteli za đep, i svi dalje bi trebali bit 14mm il tanji..imam fotic koj je tanji od tog mobitela i gust mi je nosat i slikat a ne nes debelo nosat ko sto s k800 stalno ga u torbi nosim..od ovih koj god da ostavis bijela boja je zakon..na srecu nisu to tenisice da se brzo zaprljaju i izgube sjaj:)
fino zboris, toga se nisam ni sjetila... onda kad cijene padnu uzet cu ga kao drugi mob :) ili mozda dode jos negdje u ponudu po nizoj cijeni! pametan si ti ! :)
a w810... ne znam, to mi je patnja od kad je dosao u ducan... ma nagovorit cu decka da ga kupi sebi pa ko da i je moj :notooth: :thumbup:
Meni je osobno W610 lijep telefon, al ovo je dobra ideja što su predložili da ubaciš walkman soft u k550.
ma w610 al zadrži i k550i,w300 i w810 nek čekaju neke druge prilike :)
e, da, k550 odlično izgleda, probaj nabavit karticu za njega, jest da su M2 malo skuplje al mislim da se ne isplati mijenjat ili flashat mob zbog sitnica
Meni je ljepši k550 i imaš i moj glas za upgrade na w610. :-) Jeftinije rješenje i bar ćeš još neko vrijeme biti zadovoljna - dok ne dođe w810.
pa imam 1gb... ali mislim da ga ni ja necu flashat...
tako da kad bude, bit ce w610 kao drugi mob i :closed:
tnx svima ;)
http://img138.imageshack.us/img138/4893/closed2ur0.gif