Sa kakvim računalom trenutno pregledavate ovaj thread?
Ja sam trenutno na VIP računalu pa neznam kakav je.
Inače mislim na ono: kakav procesor, kakva memorija, da li je vaš i ostalo.
Printable View
Sa kakvim računalom trenutno pregledavate ovaj thread?
Ja sam trenutno na VIP računalu pa neznam kakav je.
Inače mislim na ono: kakav procesor, kakva memorija, da li je vaš i ostalo.
btw. Mislim na ono VIP računalo u vip centru :) :) :)
1,6 ghz overclocan na 1.88 sa 256 ddr, jadna geforce 2 titanium 64 ddr, monitor samsung syncmaster 755DFX maticna standard 845 ultra 4x agp
ja sam na forumu uvjek doma.... 2.4HT,512mem. samo moj :)
P4 2.0
512 DDR-a
ati radeon 9000 128MB
samsung 19''
hard 80GB
uskoro dolazi
DVD-RW
hard 80-120GB
i naravno moj! ;)
1.8Ghz,512DDr, imam ful jadnu grafičku ( radeon 8500), neki AOC lcd i nemam pojma šta još hoćete znati. Nego mene zanima koliko košta i di se najjeftinije može nabaviti ful dobra grafička i ful dobar gamepad?
dobar komp cyber svida mi se graficka, monitor i tastatura ti je hebacka :)
650 mhz, 8 mb grafička, 64 mb rama... ;D evo pa se smijte... al kad si ja kupim mašinu... :satan:
vjerovatno win 98 ;) jer trebash imati barem 128 mb da radi xp ... ali dobro za net i predobro
pa naravno da je win 98. ma dok radi ja zadovoljan. bitno da mogu na net, koristit word, photoshop, powerpoint i gledat DVD-ove...
...i igrati hobosoccer...;)
...ja sam trenutno na Athlonu 2400+,256MB RAM_a,GeForce2fx5200.....XP-pro
....doma P-4 1.85GHz ,256MB....XP-pro....
XP2800+ @2300Mhz
2X256mb Kingston HiperX
GeForce 3 128mb (namjeravam kupit onu mašineriju od 9800XT)
Win XP naravno
@Dark kaj nisi u vipovom računalu mogo otići Control Panel/System?
p4, 2.4, 512mb, 80gb, gforce4ti4200 128mb
Intel pentium4 2.4 ghz, dignut na 2.66, 512 RAM-a, GeForce mx 440 64 MB, 15" monitor ;D,80 GB harddisk, genius tablet, samo moj! XP pro, naravno...
Ne mora!!! Ja sam na svojem starom imao isto 64MB i radili su mi bez problema.= Citat =:
Poslao: kappa
vjerovatno win 98 ;) jer trebash imati barem 128 mb da radi xp ... ali dobro za net i predobro
Ne. Mislim da se nemiože ni izaći iz explorera i mislim da nema windowse.= Citat =:
Poslao: Hrc
XP2800+ @2300Mhz
2X256mb Kingston HiperX
GeForce 3 128mb (namjeravam kupit onu mašineriju od 9800XT)
Win XP naravno
@Dark kaj nisi u vipovom računalu mogo otići Control Panel/System?
Softver je vjerojatno rađen posebno za vip jer izgleda čudno i na hrvatskome je.
Trenutno sam na svojem 2,4GHz, 512MB DDR333, Radeon 9000 128MB, HDD 15,6GB
Na njemu su windowsi sa tim VIP-ovim programom iz kojeg se ne može izači= Citat =:
Poslao: Dark
Ne. Mislim da se nemiože ni izaći iz explorera i mislim da nema windowse.
Softver je vjerojatno rađen posebno za vip jer izgleda čudno i na hrvatskome je.
No dobro, znači ne može se otkriti
to je nemoguce jednostavno neizvedivo jer on u mora imati 128 da bi radio ... nemozes ga ni istalirati ako je to kod tebe radilo to je 8 svj. cudo= Citat =:
Poslao: Dark
Ne mora!!! Ja sam na svojem starom imao isto 64MB i radili su mi bez problema.
Nije. Oni napišu da ne može, ali možeš. Meni nije ni "prijetilo" da ne bi radilo i radilo je na kraju.
nek se niko ne uvrjedi al kad vidim kakve ekipa ima zvjeri a dam se kladit da ih vise od pola nezna iskoristit...bez uvrede...o mama mia 512 ramiča ovo ono...
@cyberphere ne kupuj gotove kompove to ne valja.
ja iam 1.4 t-bird 128+256 cache , 256 pc2100 hyundai rama
, vga gforce 4 mx 440 64 sd , mb fic amd761 chipset , creative 12/40X dvd rom , samsung cdrw 40/12/40 , hdd 40 gb wd 7200 ata100 , i modem sa rockwellovm čipom zato tak dobro pisem :))
= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
nek se niko ne uvrjedi al kad vidim kakve ekipa ima zvjeri a dam se kladit da ih vise od pola nezna iskoristit...bez uvrede...o mama mia 512 ramiča ovo ono...
@cyberphere ne kupuj gotove kompove to ne valja.
Ko kupuje gotove kompove?? Sve komponente su pomno odabrane i sam sam ih složio. Ne bi kupovao takve komponente da iz ne znam koristiti
Ja imam xp na starom laptopu koji ima 64 mb ram i 600 mhz i radi bez problema.= Citat =:
Poslao: kappa
to je nemoguce jednostavno neizvedivo jer on u mora imati 128 da bi radio ... nemozes ga ni istalirati ako je to kod tebe radilo to je 8 svj. cudo