Posltoji li možda neki driver za zvuk tj za poboljšanje zvuka ( bez krčenja, glasnije) jer na w800i je dosta tih zvučnik pa ako ima...kako bi ga se moglo stavit i gdje ima za skinuti???:hrv:
Printable View
Posltoji li možda neki driver za zvuk tj za poboljšanje zvuka ( bez krčenja, glasnije) jer na w800i je dosta tih zvučnik pa ako ima...kako bi ga se moglo stavit i gdje ima za skinuti???:hrv:
sve to ima na www.topsony.com, driveri koje trazis se zove toshara's mega acoustica v1.2, hebeno glasno i kvalitetno (osim kod nekih pjesama po kojima je unaprijed prckano kod konvertiranja u mp3, tad bi se moglo pojavit krcanje), zvuk je vjerojatno i dvostruko glasniji
ja ne mogu nac
dal ti imas pa da uploadas?
Evo toshara 1.2http://www.rogepost.com/n/4081582405
e sad jel su bolji oni blizzardovi ili ti mega acoustic
E skinio sam file i sve al ga sad neznam stavit na mob ajd ak bi netko mogo složit mali tutorial kak da to nabacim na mob???:comp:
E ovako jutros sam si stavio taj acoustic za zvuk i super mi se sviđa mobitel je puno puno glasniji nema nikakvih problema... samo sad bi tako i za kameru sad pa tu već ima jedna tema no samo bih vas molio ako bi mi netko mogao uploudat GSlide pošto na internetu ga nemogu nigdje naći....hvala!
:zbunj:
moj mix je najbolji vjerujte mi.
eh sad, a kakav točno je tvoj miks? jedino sta meni ne pase na toshari je to sta ne pojacava samo zvono i player nego i system sounds tipa izvjesce poruke i to koji onda zvuce izobliiceno jer su preglasni. ako tvoj nema taj problem onda bi i ja mogo nabacit tvoje drivere.
www.se-nse.net
Na ovoj stranici imate sve o moddingu, driverima tralala pa potrazite malo, s lijeve strane -->forums-->podvrste
Blizard de mi pošalji link za taj tvoj driver za zvuk pa da probam kak će radit! Neznam di da ga sad tražim pa eto da te pitam u ovoj temi...i ak imaš neki dobar driver za kameru???:comp::):turn::crazy::hrv:
blizzardovi su preludi cist zvuk nema sta predobro a svira ko mini linija
Pa čekam da mi da link za skinit il mi ti daj ak imaš!
evo link za moje drivere:http://rapidshare.com/files/30926190...ZARD_.zip.html
e hvala!!!
Sad sam stavio na mob mal je tiši od toshara v1.2 ali nema šumova sam se nadam da je i u razgovoru glasan jer to mi je najvažnije inače nikog nećujem na svom w800i:cry: