-
V300 i PC
Sad ja ću si sljedeći tjedan nabavit v300 i sad ja pitam nekog što mi sve treba za povezivanje s kompom, no pošto nisam iz Zagreba, jedino što ima dostavu je gsmdiskont, a tamo imaju samo serijski kabel za v300(v60). Meni bi to trebalo za ubacivanje igrica, slika i tonova u mp3 formatu i treba mi za skidanje za slika sa moba. I sad ako je netko uspio barem jedno od ovog neka mi kaže s kojim programom i po mogućnosti gdje ga je skinuo i koji kabel koristi (USB ili serial)?
Hvala!
-
Ja imam usb kabel, ali mislim da sa ovim nebi trebalo bit puno drukčije. Za sve osim igrica mislim da je najbolje koristit MPT(Mobile phone tools) treba ti verzija 2.19 ili novija koju možeš skinuti sa www.motclub.com (tamo ćeš naći i upute za instalaciju.
Za irgice ti treba PST i midway koje ćeš također naći na www.motclub.com
Evo ti link sa jednostavnim uputama za sve gore navedeno: http://home.nyc.rr.com/gadgetglitch/motorola.htm
-
v300
Motorola Mobile PhoneTools 1.23c Original English
skinuo sam ovaj program,spojio sa v300,prvo nema ovaj model u izboru ako stavim neki drugi ne mogu do slika.
U čemu je problem?
Hvala!
-
Ne prepoznaje ti mob jer je to starija verzija programa od tvog moba. Moraš sa motcluba skinut i upgrade na 2.16 i onda kad pokreneš još izabrat liveupdate (meni se automatski pokrenulo) da ga upgrade-a na 2.19. Onda bi trebao radit ko po loju.
-
ja sam skinuo v2.20 i opet nist ne prepoznaje mi telefon da napomenem da je kabel serijski
Sta sad??????????
-
Koje windoze imaš? Ak imaš XP kad spojiš mob, trebalo bi ti napisat new device... Onda ti skineš sa motcluba p2k driver i onda kad ti ponudi instalaciju drivera ti kažeš da ćeš instalirat manualno i onda mu kažeš da traži drivere u tom folderu di si stavio p2k driver. Onda bi trebao ispravno konfigurirat sve... Ako si to napravio a ne radi, probaj ponovo. Meni je npr MPT radio od prve ali za PST sam 3 puta reinstaliravao drivere da bi proradilo i sad je ok.
-
ihaladin@
imam windows xp ali kada povezem telefon on ne izbacuje new device skinuo sam i te drivere p2k i probao sam vise puta da konfigurisem i nista
Da nije do kabela?
Help!!!!!!!!!!!!!
-
Za serijski kabel trebas SERMOTO drivere, a ne USB! Mozda je u tome problem!!
I driver mora biti u folderu Windows/system32/drivers - mozes ga i rucno kopirati tamo i resetirati makinu!
-
Ok sada je sa driverom u redu probao sam druge programe
Motorola Monitor 0.2 i
PST Phone Programmer i tu je ok prepozna telefon ver.sovta itd sto je napredovanje i znaci da je kabel dobar a evo sad upravo ponovo instaliram MPT pa cu da vidim sta se desava ali koliko vidim opet isto!!!!!
Pozdrav!!!!!!
-
Nevredi opet isto ima li jos kakvih predloga ili da razmisljam o usb kabelu:confused:
-
Re: V300 i PC
Za povezivanje Motorole V300 s racunalom koristi se data kabel od motorole t720. Sva potrebna pobjasnjenja za instalaciju te programe i drivere mozete naci na www.dkaraula.tk