pozdrav svima!
kupila mem.karticu san disk 512 ubacila u d600 i mob mi se isprazni za sat-dva....:cry: da li mozda znate zasto????thnx
Printable View
pozdrav svima!
kupila mem.karticu san disk 512 ubacila u d600 i mob mi se isprazni za sat-dva....:cry: da li mozda znate zasto????thnx
jel slusas mozda mp3 pa ti se isprazni, ili se sam po sebi isprazni?
ja imam od 512, transcend, i nemam problema s tim...mislim, normalno mi traje :) onak, 3-4 dana...
na koju foru ti traje 3il 4 dana??????? meni jedva traje danako i tolko, naravno ako ga normalno koristis.
.
...brijem da je to neki bag u toj seriji d600 ima neki k. sto prazni bateriju samu od sebe, -kod mene sa il bez kartice(toshiba) trosi jednako. ne kuzim u cemu je problem, da ga odfuram na servis?
pa i kad slusam mp3 i slikam traje mi 3 dana, ako ne onda 4 :) valjda sam naletila na dobru seriju..ali to je druga tema...
necemo u off...
dobio sam karticu od 2gb, sad imam i ovaj mob, pa me zanima dali je moze koristit??
kad idem formatirat prikaze mi gresku.
mozda s nekim novim firmware-om??
EDIT: ajde kazite mi, ako nema nacina onda cu otic sutra u ducan zamjenit za 1gb. oceli taj radi?? jer gledam po forumu, pa po stranim forumima, svak kaze drugacije, pa nisam siguran.
ja imam isto d 600 sa karticom od 512 mb,i baterija mi traje nekih 5 dana!ako nitko nezna,idi u chipotecu oni možda znaju!
Svi koji imaju problema s karticom vjerovatno imaju i garanciju,pa....
da ali servis onda košta puno!neisplati se.odneseš u neki shop,manje košta nego na servisu od operatera!
ako imaš usb probaj ga sam/sama flashat
bolje onda promjeni karticu,nego da nešto ne pogriješiš kod flash-a.
ja isto brijem da ne podržava on više od igu! ali probaj ako imaš mogućnost pa će i ostali znati