Imam jedan mob koji ima dosta zgreban ekran, a i dobro bi mi došao za mp3 player. Gdje se može nabaviti?
Printable View
Imam jedan mob koji ima dosta zgreban ekran, a i dobro bi mi došao za mp3 player. Gdje se može nabaviti?
hama, cijena oko 50kn
Hvala= Citat =:
Poslao: bigboss
hama, cijena oko 50kn
..moraš i dobru krpicu nabavit.....
Ma pljuni pa trljaj:D
Dal se poslije poliranja tom pastom ogrebotina manje vidi, ili to samo očisti ekran od prljavštine?
Ako su ogrebotine plitke onda ih pasta popuni i ogrebotine se ne vide
ja imam par ogrebotina na ekranu, ne vide se u mraku, al se na sunce vide, znači ak su površinske ogrebotine ne bude se vidlo po suncu?
I kao ta stvar sljaka ili to iz price i novina?
Ja sam nabavio tu pastu, i ništa ne djeluje... Kako je poslje trebam s krpicom razmazat okomito preko ogrebotine ili kako?
Tak sam i mislil da nije ni za k....!
Dizem topic iz groba:angel:
Koji je onda zakljucak, jel valja sta ta pasta?
Ekran je zgreban bas onak od trenja, bezbroj malih crtica tak da zapravo malo zamuti pogleda na ekran... Se isplati pokusavat s tom pastom il da pustim kak je?
ne isplati ti se---ja sam tako imala na cx65..bila je samo jedna povrsinska ali je strasno nervirala...i kupila sam tu pastu u hami i trljala sat i po!!!!!i apsolutno nista...nakon toga sam kupila novu maskicu i sve je bilo ok :) hehehe
dakle,zakljucak...NE VALJA...bacen novac...
Ma dajte... uzmete vlažnu krpu... operete ekran... onda suhu i zglancate to i nema prmeca vodi :)