Koji format titlova za Divix filmove (FILM.AVI) mora biti, tako da ga DVD\Divix player prepozna i da se, naravno, prikazuje?
:comp:
Printable View
Koji format titlova za Divix filmove (FILM.AVI) mora biti, tako da ga DVD\Divix player prepozna i da se, naravno, prikazuje?
:comp:
trebalo bi biti txt ili srt.
najcesce je .sub i .srt. od 10 ovih jedan bude .txt. Bar kod mene kad skidam sa http://www.divx-titlovi.com/
Nije .srt jer imam neke serije na dvd-u pa ga player ne cita; sto se tice .txt ne vjerujem jer je to obican format koji hvata BS player.
Nije bitno gdje ih skidas, format mozes mjenjat.
ja imam problem da ne znam kako sprzit titlove i film na dvd, obicno nije problem kad ripam, jer ripam odmah s tilovima, ali npr skinem film s neta i dodam s playerom dok gledam na kompu ali kako sprzit to da mogu gledat na dvdu? kako i s cime?
vidi, skini "Subtitle workshop". tamo imas jedno dvadesetak formata. Tako da ove mozes pretvoriti u neki drugi. Ides samo u Save as... i izaberes neki. Ja obicno idem na "sub rip" format, tj. .srt
...ili si skini program SubRip za obradu titlova, pa mozes preko njega promijeniti format.
meni na mom dvd-u nece da ocita ni sub. ni srt. ni txt. sta da ja radim?
Imam pitanje, zašto kad u "Subtitle workshopu" napravim title sa većim slovima i crnog podlogom te ga snimim zajedno sa filmom na CD, ne bude takav kada ga reproduciram na DVD playeru?