poslovnjak
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...e=pp&pid=10864
Printable View
review na gsmareni
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_p1-review-143.php
....mislim da će ovaj ubrzo doći kod nas:)
sve 5 i onda opet reza video za k.....
to je valjda taj kojeg su najavljivali potajno. LOL, ne znam onda kak izdržat i imat samo jedan mob, kad te lupaju s ovakvim ...
ovo će bit 1., a T650- 2.
Zašto? Pa snima u qvga rezoluciji= Citat =:
sve 5 i onda opet reza video za k.....
pa kaj je to napram 6233 sa somića koja snima u vga..a jedan flagship SE kompanije i vrhunski multimedijalni uređaj u qvga...sramota...+m600 mi bolje zleda,neću a zbog toga mijenjati...
Mob mi je za 5, samo da su stavili bolju rezoluciju videa... da je vga sa 30 fps to bi onda stvarno bilo super.
pa no,moraju nkj usrati,papci...
Sjetimo se da K800 ima QCIF
to je još veća sramota...totalno ih ne kužim...misle da su posebni sa očajnim rezama snimanja...
malo bzvz mob ..ciglica :D
ako kažeš da je to bzv mob,onda ti nemaš pojma o ničem...:D
ok smogovac ti si ga uzmi ak ti se toliko svidja... meni nije bas nes posebno..
imam takav bez kamere..imati w880 i reći da je p1 bzv,je čista budalaština..ti znaš kaj je UIQ,TS,3,2mpx,WIFI?
Sve mi je OK kaj se tice ovog modela (video snimanje me fakat ne zanima :)), ali ono kaj mi se ne svidja je M600 stil izbornika. Nije da je los, ali jednostavno mi vise lezi P990.
meni se cini kao konbinacija m600 i p990, takvo sto, ali slazem se s kinggo, p990 mi je osobno bolji iako ne mislim da je velika razlika u velicini.
Sjajan telefon, nema sta.... kao neka kombinacija M600 + P990 kao sto kaze kolega mario*, tu je i kamera od 3.2 MPx.... video je stanga jebi ga, pa do kad oni misle isfuravati ovu drevnu rezoluciju???? pa kaj je to....
ako je tu p1...možda uskoro vidimo i p2 :D
Ja neznam šta ste zapeli za taj video toliko???
To je "mobilni ured" a ne mutimedijalni uređaj,dobro pa ima i fotoaparat a kakav još video u ko zna kakvoj rezoluciji.Poslovnjacima je i ta foto-kamera višak jer ju praktički ni ne koriste.
Oni od telefona traže:
- dugu autonomiju baterije
- brz prijenos podataka
- odličnu e-mail podršku
- ekran dovoljno velik skoro cijela stranica dokumenta stane na njega
Sa ovim novim P uređajem Sony Ericsson ne cilja na ljude koji traže brdo multimedijalnih mogućnosti,za te druge će se napravit uređaj koji podržava sve i svašta.Samo treba strpljenja.
očita je činjenica da im predobro ide pa se (nas) mogu zahebavat ne takav način!!