U kuci imam jednu ADSL vezu i ima nas vise clanova u obitelji koji bi htjeli imati svako svoj acc. Zanima me jel se moze kako napraviti da svako ima svoj acc a da nepoberemo ban??
Printable View
U kuci imam jednu ADSL vezu i ima nas vise clanova u obitelji koji bi htjeli imati svako svoj acc. Zanima me jel se moze kako napraviti da svako ima svoj acc a da nepoberemo ban??
Sta tu bas niko nezna???
naravno da možeš, ne moraš imat nikakve strahove od kazni.
samo se javi nekome od admina, jer će nastati konfuzija jerbo će se svi accounti spajati sa istog IP-a, ukoliko ne radiš rekonektiranje.
Vec sam ih otvorio i poslao Bimbiu, hvala!!
brat i ja smo imali svaki svoj acc na istom kompu i nismo trebali nikakve mejlove nikome slati
:zbunj:
gle, dok ne radite probleme na forumu sve je okej. ono što nas smeta su neki koji više različitih acc-ova koriste da bi se različito predstavljali i svašta mutili s tim (iz kojih god pobuda ih to veselilo...). tak da sve oke..
također je oke i fer da se ovako najavi čisto da se nekom moderatoru ne omakne podijelit ban...
Nesto vrlo slicno ovome citiranome sam i ja avantgardu rekao preko PM - a danas.
Dok god nema problema sve je OK. Na zalost imamo losih iskustava sa korisnicima koji se registriraju pod vise nickova jer ima je maticni pod kaznom ili jednostavno da lakse i opseznije mogu provocirati ili trolati forum. Zbog navedenih smo malo oprezniji u zadnje vrijeme prema razlicitim nickovima koji dolaze sa istih kompova ili adresa.