ima tko tu nokiu da kaze malo vise o njoj. za 400kn ej mogu dobit pa me zanima da li se isplati . dvoumim izmedju nje i sonyerricsona v630i
Printable View
ima tko tu nokiu da kaze malo vise o njoj. za 400kn ej mogu dobit pa me zanima da li se isplati . dvoumim izmedju nje i sonyerricsona v630i
za 400 kn se svakako isplati jer se taj mob i dalje cijeni oko 1000 kn. e sad je pitanje zašto je tako jeftina, garancija, dekodiranje, brand, oštečenja.... inače, ako je očuvana, bez obzira na sve, isplati se uzet to. što se tiće v630, meni osobno ljepši dizajnom, al opet se o tome da raspravljat, oba modela su skroz ok, i sličnog cjenovnog ranga, s tim da je v630 puno rjeđi model nego 6234, i nešto skuplji. karakteristike oba uređaja su također vrlo slične, nokia ima prednost u stereo zvuku, SE u kameri. ako možeš birat između ta 2 za 400 kn, nećeš pogriješit koji god da odabereš.
vjerojatno kupuje uz neki ugovor
6234 ima odlican soft,zvuk,jeftine kartice i dobru kameru(losa naspram k750) ali zato super vga video i odlicne tipke(po meni bolje neg na 3310).za v630 neznam jer ga dosad nikada nisam vidio i izgleda da je jako rijedak.
Pošto je korisnik otvorio istu temu u usporedbi modela
(http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=574786#post574786 )
onda ovu zatavram...
A trebao bi pročitati malo i pravila o naslovima tema...
:closed: