kako da napravim u kojem programu to? neznam kako se to tocno zove... ono kad se mozete vtit u krug.....
Printable View
kako da napravim u kojem programu to? neznam kako se to tocno zove... ono kad se mozete vtit u krug.....
ne kužim kaj hočeš.
dali da se slika stalno vrti u krug ili nešto drugo?
pretpostavljam da mislis na panoramsku sliku?
ma ne.... recimo ja slikam svoju sobu sa centra sobe u krug recimo sve 4 strane... i onda to ocu spojit na kompu tako da mozes vidjet cjelu moju sobu ...... jooooooj. cek nac cu primjer
da........ sori postao sam u isto vrijeme.
evo link za primjer:
http://www.surrey.ac.uk/stc/panoramic.php?p=012
To ti je panoramska slika. Ja tako mogu slikati na mobu. Postoje neki digitalci koji to mogu a ako ne mogu onda slikaš sliku po sliku i spajaš je= Citat =:
Poslao: flOorKilla
ma ne.... recimo ja slikam svoju sobu sa centra sobe u krug recimo sve 4 strane... i onda to ocu spojit na kompu tako da mozes vidjet cjelu moju sobu ...... jooooooj. cek nac cu primjer
Misliš kao na www.radio1.hr (pod "studio view") ili kako drugačije?
@cyberphere da i spajam je. kako?
Pa recimo photoshopom, Fireworksom ili Paintom tako da ti se slike poklope= Citat =:
@cyberphere da i spajam je. kako?
a jojjj...... pa nisam tako mislio...... pa kako ce se onda vrtit u krug.....
to je PANORAMSKA SLIKA. Olympus to ima u svim svojim modelima.= Citat =:
nisam trazio koji digitalac to ima..... nego kako to slozit doma :)
pa nemreš napravit da se vrti u krug!!!možeš ju spojit u 1 vodoravnu sliku koja je zapravo 360.dečki ti dobro govore al ti očito ne slušaš.to kaj očeš napravit je nemoguće(na monitoru bar).ja predlažem da isprintaš 4 slike,spojiš ih zajedno tako da napraviš krug i gurneš glavu u sredinu.onda se okrećeš oko vlastite osi i vidiš sve strane svijeta.tek onda službeno možeš dobit titulu "idiota".hvala na pažnji i do slušanja.
MA DAJ....... gik ti ocito nisi skuzio o cemu ja pricam....... a dobro....vidim da nitko nezna onda nista....hebiga
Ja totalno kuzim flOorKilla,zeli rec kako bih napravio virtualnu kocku a unutar cetiri zida sa slikama koje on zeli i to vrti u krug.
Moje je skromno mišljenje da bez web kamere ili neke druge to nije moguće napraviti
killa, zadovolji se ovim 3D browserom, ja kužim kaj očeš ali i ovo možda može zadovoljit tvoje apetite...:D
http://www.2ce.com
Pa to se zove panoramska slika. Tu funkciju ima svaki Olympus. To imam i ja na svom mobu. A za druge proizvođače ne znam= Citat =:
Poslao: IggXy
Ja totalno kuzim flOorKilla,zeli rec kako bih napravio virtualnu kocku a unutar cetiri zida sa slikama koje on zeli i to vrti u krug.
vrjetno bstaja kak program al pa vsaj funkcija v kakem programu (možda photoshop), kjer bi sliku vsako steno posebej, in potem naredu v .gif formatu in NE bi dau da se ti slike menjajo ena za drugo ampak,da so slike tekoče.