Kao sto pise u naslovu, fleshao sam mobitel u w800 i nesto sam krivo napravio i sve otislo k vragu..... Molim vas da me savjetujete....
Printable View
Kao sto pise u naslovu, fleshao sam mobitel u w800 i nesto sam krivo napravio i sve otislo k vragu..... Molim vas da me savjetujete....
Morat ces detaljnije opisat sto si radio, di-sto-kako-zasto-kada-sa cim-itd.
sta bude kad ga upalis
Kad ga upalim pojavi mi se onaj "izbornik" u kojem mogu birati da li cu "start phone" ili "music only", i kada stisnem na mob pojavi mi se ono za pin, ja ga upisem i pojavi se greska i tako stoji....
koja greska , sta pise
"configuratio error. please contact your network operator or service centre."
Pokusati cu
ali kako da customiziram fs?
pa kad otvoris xs,spojis mob,stavis kvacicu na customize FS,onda odaberes w800 i emea2
http://img19.imageshack.us/img19/8519/step2fp3.jpg
Edit:ovu sliku sam nasao na netu(samo kaso primjer),ti trebas odabrat samo customize file system i za mob odabrat w800 a za cda emea2
da, ali meni stoji vec 10min na sending flashback 291/291, sta da radim?
koji ti je mob cid i koju boju imas????????????
ne znam koji je CID, na koju boju misliš? imas li msn?
Pa ima CID36 i CID49,a boje crvena i braon ;)
cid 49 je, a boja je crna
na ovoj slici mozes vidit kdje ti pise cid i boja,imam msn al bolje da to rijesimo ovdje tak da drugi s istim problemom ne otvaraju novi thread
Ok, zakljucili smo da je cid49, ono sto si rekao sam napravio ali jos uvijek stoji na 291/291, da li da prekinem proces?
najbolje da sve iz pocetka napravis, znaci prvo
oznacis main, flash, i cekas da se napuni 291/291, i onda ce ti pisat finishing flash i nakon 30sec stisnes stop, pisat ce ti neko upozorenje samo nastavi.
isto tako i sa FS-om, ali ne mozes sve od jednom nego prvo ovo disconect phone pa dalje.
i onda opet main. disconektas phone.
i ona customize, w800i, emea2 i slijedis upute.
a kada idem na customize da li moram gore upaliti main i fs
ok..................
e ljudi legende ste! Svaka vam cast!