Mozda nije tema za symbian forum ali neznam gdje da pitam. Imam priliku nabaviti dotični telefon koji je kupljen u Sloveniji. Ima račun i garanciju iz dućana gdje je kupljen pa me zanima jel ta garancija vrijedi i kod nas?
Printable View
Mozda nije tema za symbian forum ali neznam gdje da pitam. Imam priliku nabaviti dotični telefon koji je kupljen u Sloveniji. Ima račun i garanciju iz dućana gdje je kupljen pa me zanima jel ta garancija vrijedi i kod nas?
Ja mislim da Mobis ne priznaje garanciju Teleraya (slovenskog "Mobisa").
Raspitaj se ujutro na njihov broj, ali te slovenske Nokije su odlične. U pravilu, ne poznajem osobu koja je imala problema s iti jednom, a ja sam imao dvije (N70 i N90).
Znači, mrtvo slovo na papiru osim ako se ne nosi (nedajbože) u Sloveniju na servis?
Točno tak...Mobis priznaje garanciju iz Srbije i BiH kad i tamo imaju svoju distribuciju, odnosno svoje poslovnice i servis...
He, pa onda ću u slučaju potrebe otić u Mađarsku, pa tamo rješavat. Pečuh mi je udaljen 90km, a do ZG-a imam 180km ili neznam, do Slovenije gdje je prvi servis.
E sad, nije nužno da če crknut, a opet za silu, napraviš izlet do Slovenije :)
kao i sva ostala dobra, mobiteli za EU tržište su u pravilu napravljeni kvalitetnije no za ostala tržišta. odnosno riječ je o robi više klase.
u Mađarskoj bi u pravilu trebali priznati garanciju, to i jest cilj EU warranty-a
garancija ne vrijedi, ali ja bi svedno kupio taj tel.
jedno pitanje...
a zašto ne kupiš od nekoga sa foruma??
imat ćeš i garanciju itd...
mnogo ih se prodavalo, uštedit ćeš 50% cijene
Neznam jel pitanje upućeno meni, ali nokia je ponuđena tu na forumu, samo je dečko zaboravio napomenuti da ima SLO garanciju. Zapravo, već je sve dogovoreno i sutra mi stiže. Inače mislim da je iz mreže "Mobitel", ima gore kod natpisa N70 onaj znak malo crveno "m".