nemogu se odlucit izmedu ta dva moba, SE mi je lepsi i navikao sam na SE-ove i tako... ali n72 mi je privlacnij zbog blica na 2mpx kameri.
pa ne znam bas.. sta vi mislite?
Printable View
nemogu se odlucit izmedu ta dva moba, SE mi je lepsi i navikao sam na SE-ove i tako... ali n72 mi je privlacnij zbog blica na 2mpx kameri.
pa ne znam bas.. sta vi mislite?
nemres to dvoje usporedjivat! ak zelis funkcije uzmi n72 uostalom vec znas sto hoces, slusaj svoje srce, a ne savijete s ovog foruma, meni funkcije nisi nikad toliko znacile, uzmi SE ak si se navikao, nevalja mijenjati marke. uostalom s n72-icom ces se uvijek zajebavati, ti programi i te gluposti nepotrebne, pa ti ne preporucujem njega. mobitel je za razgovor a ne igranje. ak oces kameru bolje siuzmi neki digitalac od 700kn, i garantiram da ce biti bolje slike na njemu neko na n72ici.
Hm... u ovaoj suporebi nije samo riječ o tome da N72 ima blic na kameri.
Već je riječ da uspoređuješ Symbian (N72) sa dummy (Z710).
Ako ti nije potreban symbian onda uzmi Z710 , samo ćeš morat preć preko toga što nema blic.
Ja bi se odlučio za N72, upravo zbog symbiana, i zbog toga što je candy-bar, nije preklopni (ne leže mi baš) i ima više mogućnosti.
Z710 ima bolju bateriju i po rezoluciji malo bolji displey i radio sa RDS_on, ali koristi skuplje memo kartice...
ako trebas multimedijalni telefon,onda svakako Z 710 jer bez obzira na nedostatak blica ima bolju kameru od Nokije.
samo u slucaju da trebas prednosti symbiana,uzmi N72.
Ja bih se odlucio za N72.
Ja bi se takojde odlucio za n72
Kažeš da si navikao na SonyEricssone?
Onda nemaš dvojbe, bar po mom mišljenju. Uzmi si z710, mobitel je stvarno fascinantan! Nedostatak blica mu je jedini manji nedostatak.
Symbian je dobar ako ga uzimaš zbog aplikacija. Sad, uzimati drugu marku mobitela samo zbog fleša-ne vidim razloga.
ma ne, naravno da nema veze s blicom, zurio sma na posao pa nisam stigoa napisat sve, ali ok, s kolegama na poslu sam malo pricao o mobovima i odlucio sam uzet n73me, nisam nikad imao symbiane na duze vrijeme imao sam p990 na par dana i svidio mi se mob, symbian ipak pruza hrpu mogucnosti, jedino sto mi smeta na n73 je sto nema wifi, ali ok, uglavnom da sad ne otvaram novu temu zanima me koji su dobri mobovi bilo symbian ili windows sa wifi do 2500kn (polovan ili novi svejedno), znaci wifi i super kamera. ili pak n73me.
dva totalno različita moba. na prvi pogled bi uzeo N72, al bi mi brzo dopizdila, pošto sam i ja naviko na SE. na dulje staze bi uzeo Z710, ali baš nisam pobornik preklopnih mobova. symbian bez olovke me nije ni na jednom mobu (nokiji i panasonicu) oduševio, makar ima zgodnih aplikacija za njega. >rezime ----Z710.