Sam naslov govori sve - što biste vi stavili na telefon? Pretražujem po dotsisu i po netu, ali nikako da dobijem konkretan odgovor. Koji je najbolji i koji ima najbolju kartu RH?
(isto tako link i uputstva nebi bila na odmet ako ih već netko zna..)
Printable View
Sam naslov govori sve - što biste vi stavili na telefon? Pretražujem po dotsisu i po netu, ali nikako da dobijem konkretan odgovor. Koji je najbolji i koji ima najbolju kartu RH?
(isto tako link i uputstva nebi bila na odmet ako ih već netko zna..)
http://www.nokia.com/A4353385
Uredno radi na E61, mapa Hrvatske ima 145MB, jako detaljna.
pridružujem se preporuci, koristim ga na e65 i stvarno je dobar
jel to ide na 6630 ...
ne kuzim instalaciju bas ...
A dal ima kakav gps program za N70 ?
Koji GPS prijemnik imaš? Zanima me jer planiram uskoro kupiti E65 i koristiti neki od navi programa(TomTom ili Smart2Go)!
Ako može još par pitanja za tebe i ostale koji znaju odgovore :)
Da li si mora kupiti licencu za Smart2Go ilise može koristiti turn-by-turn opcija?
Da li se Smart2Go ili TomTom mogu koristiti bez GPS prijemnika? Čisto da on kalkulira rute da se može vidjeti udaljenost od X do Y?
Ty
Je, super stvar. Samo, jedna stvar mi nije jasna; znam da su rekli da će program biti besplatan, a da će naplaćivati samo glasovnu komunikaciju, al meni, nakon manjeg downloada, glasovna navigacija uredno radi.
SAd sam vidio tu opciju; idem skinuti pa javim..
Hmmm... Pita me "Download voice commands", a nakon toga "Error while downloading" :(
Ja sam skinuo taj program. Odaberem Croatia, i javi mi prozorčić-Spojite mob preko USB ili karticu preko Readera, ali morate pokrenuti aplikaciju "Maps". Sad, ne kužim gdje je taj Maps.
evo da ti udjelim malo iskustva sa time.
ubacio si u mob sys verziju programa i pokrenuo instalaciju.
nakon instalacije moraš pokrenut program.
nakon pokretanja ugasi program pa ugasi mob.
izvadi karticu te ju stavi u stik.
umetni karticu u čitač te pokreni map loader, izaberi mape i pokreni skidanje.
trajat če malo duže pa se opskrbi strpljenjem.dok ti ne javi da je završio zabavi se nečim drugim.
Smart2go je stvarno dobar program sto se tice mapa, no uvijek postoji onaj "ALI". Mene naime muci jedan drugi problem. A to je sto program abnormalno guta memorijsku karticu. NPR imam karticu od 2GB i skinuo sam dosta mapa koje imaju oko 700mb ukupno. Međutim dok on instalira i raspakira te mape one mi zauzmu oko 1,5gb.
dali bi to radilo na 6670?
Šta onda nitko nezna od vas koji koristite Smart2Go nezna da li se program može koristiti bez GPS modula???
Moze se koristiti kao navigator s tim da ne znas svoju tocnu lokaciju; preko wlana ili 3G se spojis na mrezu i nadje ti ulicu bez problema, cak i kucni broj.
Ako radi samo na s60 v3 jel radi onda na E50???
Netrebaš se spajati na wlan, gprs itd. Skineš kartu Hrvatske pomoću nokia maploadera, pokreneš maps i nakon cca 2min. gps ti točno pokaže adresu gdje se nalaziš.Dok se voziš pokazuje ti točno mjesto gdje se nalaziš. Jedina kvaka kod tog programa je u tome da ako želiš pronaći neku ulicu ili da te navodi od vrata do vrata to moraš platiti. Mislim da cijela istočna europa košta oko 70€ za 3godine. Inače je karta jako detaljna za Hrvatsku u odnosu na naše susjede i dobar dio Europe.