Ovak imam skoro 2 pune godine taj mob, pa mi se dosta maskica izgrebala, i na mjestima izlizala boja, pa me zanima kolko bi došla zamjenska maskica i di u ZG-u mi se isplati kupit ju ?
Printable View
Ovak imam skoro 2 pune godine taj mob, pa mi se dosta maskica izgrebala, i na mjestima izlizala boja, pa me zanima kolko bi došla zamjenska maskica i di u ZG-u mi se isplati kupit ju ?
imas u svakom ducanu mobitela, mislim da je nesto preko 100kn, u oglasnicima se prodaju nove po 80kn
Joj, moš mislit kolko tu kod mene ima dučana sa mobitelima, tak da bi po to najvjerojatnije išo u Zagreb, a kad več idem da znam di pogledat, jel ima u HG spotu?
Ako ćeš već ići u Zagreb, svrati do Mobisa u Heinzelovoj. Oni imaju tih maskica, čak i u nekoliko boja.
Evo zvao sam mobis, i ovak su cjene:
Prednja plastika 57kn
Tipkovnica 55kn
Poklopac baterije 51kn
UKUPNO: 163 kn
To mi je malo preveč za maskicu , to je pol vrijednosti mobitela :)
A čuj, po meni je bolje kupiti orđiđi masku jer je ona super, a ove jeftine kaj se prodaju po pedesetak kuna su smeće. Dva puta ju stavis na stol i vec je sva izgrebana
Vjeruj mi nije ni ova bila bolja :( U roku 3 mjeseca je na mjestima otpala boja.
Makar ga mislim dat u prodaju, pa mi se ne isplati skupu maskicu kupovat :)
Onda ti nema druge nego se prošetati po dućanima iako bih te savjetovao isto da ne kupuješ tamo kojekakve kineske "maskice".
ima s ducan TMT se zove ,mislim da je u draskovicevoj ,,maska ti je 50 kn-