Već duže vrijeme mojim faxom kruže price o veoma uspješnom polaganju ispita pomocu mobitela i nekakvih "buba".
Jel netko zna kakva je sve oprema potrbna za to i di se to moze kupit=?==
Printable View
Već duže vrijeme mojim faxom kruže price o veoma uspješnom polaganju ispita pomocu mobitela i nekakvih "buba".
Jel netko zna kakva je sve oprema potrbna za to i di se to moze kupit=?==
mozes koristiti klasicni handsfree, recimo provuces si kroz rukav slusalicu i mikrofon i stavis da ti viri na rubu, i onda procitas pitanje po tiho, podbocis si glavu tak da ti je zvucnik na uhu i slusas :)
i kad te uhvate, najebo si kolko si dug i sirok :)
da, za to se obično leti van s faxa, ako ne i sa sveučilišta...
ak pazi nebuju ga vlovili,mi smo prije 15 godina u srednjoj školi odgovarali pomoču FM mikrofona.Naime imali smo walkman sa radiom i sluške na način kak je gog opiso ,samo kaj su ti šaptali na mic. iz zadnje klupe.....vama danas je sve puno jednostavnije.....:)
meni su salabahter uvatili samo jednom i to u drugom osnovne
danas sam nedostizni profesionalac prepisivanja
salabahteri - nikad uhvacen, a pod svakim testom ih koristim, najbolje mjesto za salice je olovka, crna podloga i bijela slova, isprintas na naljepnicu, zakeljis na olovu i pises, nekoliko profesora je drzalo tu olovku u ruci i nikad nitko nije skuzio. Staviti cu par slicica salica.
E vidis ja sam ti jedan ispit na fakultetu (njemacki) polozio preko sms.
Ja ti posaljem recenicu u pasivu i dobijem je nazad u aktivu i to ti to, pali 100%.
Jos curama koliko je lakse zbog kose nemozes ih nikako skontat
...i ponekad majice,u to sam se uvjerio...ponekad i kratkih hlačica :) ...
ili bez gacica (ovo je cisto zbog rime, mislio sam dakako na grudnjak ;) )
mene nisu isto nikad uhvatili, ali i rijetko sam koristio salabahter.... cesce bi prepisivao od drugih..inace mobitel jos nikad nisam koristio za takve stvari... a jesam jednom sam slao smsove....
Ja ne koristim šalabahtere, a kad sam koristio me nisu ulovili, neznam kako je na faksu, ali u srednoj (govorim o mojoj) bi se to moglo provesti.
evo da i ja dodam, znam jednu odlicnu foru koju mi je prodo susjed, malo je kompliciranije ali pali za predmete pomocu povjesti te naravno pismenog ispina, za usmeno nepali. lijepo doma otvori knjigu, upali komp te program za snimanje glasa, pocne jednostavno polagano citati tekst te ga sacuva u kompu, to sve sprzi na cd, ubaci u discman i to je to. stvar je u tome da si razdvoji gradivo po lekcijama te si napise jedan mali salabahter na kojem pisu samo lekcije te koja je po redu. cim mu dodje pitanje on pogleda na salic presalta na lekciju na discmanu i stisne play, kako on polagano "diktira" tako i on lijepo pise". jos je jedna fora: na pocetak cd-a sprzite jednu najobicniju pjesmu, tako ako vas ulovi vi presaltate na prvu i pustite nastavniku. ZAGARANTIRANO VAS NECE SKUZIT!
ovo je jedna od najboljih i do detalja razradjenih fora za salic koju sam ja ikad cuo. siguran sam da ce nekom pomoc. :-)
to je bilo prije par godina, danas je to i lakse izvedivo posto imate ove male memorijske mp3 playere. :-)
dobra fora.....:)
kod povjesti u miocu pale dekoltei i tange, gog i celavi zna o cemu pricam :D
Mogli ste dat oglas na Jelačićplacu, da lakše prepisujete. :lol:
@coma, na kojeg profu mislis? mi smo ti imali horvija...
a joj da, zaboravio sam, ma gogic, a i vlastelica se isto pali, ma vecina ih se pali na to
obuci tange onda,to ti je jednostavnije nego sa mobom.....
Nije bilo testa u gimnaziji za koji ja i još par frendova nismo radili šaliće, uvijek se znalo da ih mi imamo, al nakraju bi došlo do toga da bi sve naučio dok bi ga pisao, pa mi više nije ni trebao... Ako imate puno papira pod nekim testom najbolje vam je imat šalić isprintan na a4 papiru, jer ti nitko neće posumnjat. Dosta mojih frendova i frendica su pokušavali s tim bubama i nije im to baš uspijevalo, danas ima neka nova tehnika s mikro kamerom, i malim bežičnim prijemnikom u uhu, to jedan dečko iznajmljuje brijem za 600kn, čak brijem da ima oglase po oglasniku..
Dobra ideja, ali je skupo.
u pravu je dark to je dosta skupo za jedan test
I mislim da jedan test nije toliko vrijedan da bi dao 600kn za "šalabahter" i onda ako te još ulove???
maznes test :D