Kako da provjerim koju verziju softvera imam na Shineu? Nisam do sada imao LG, da li postoji neki kod za provjeru?
Printable View
Kako da provjerim koju verziju softvera imam na Shineu? Nisam do sada imao LG, da li postoji neki kod za provjeru?
Ovaj program ima dosta kodova,kao i uvijek savjetuje se velika pažnja pri korištenju istih jer bi moglo bit problema.
A skoro standardni kod za pristup servisnom meniju* (* - to znači da možeš za.... stvari ako nešto krivo izabereš - posebno naglašavam Master reset koji vas neće pitati dali to želite napraviti nego odmah resetira telefon i SVE nestaje) je ovaj 2945#*# i radi na cca. 95% LG modela na našem tržištu,oni stariji od 3 godine se ne broje znači od C1100 pa na novijima ovaj kod radi.
Thanks, probao sam s tim kodom i sve štima, našao sam verziju softa koju imam :thumbup: .
Malo sam gledao taj servisni meni, i čisto iz znatiželje sam naletio na opis svake od ponuđenih opcija:
http://gsmhosting.com/vbb/archive/in...p/t-80752.html
Neke nove stavke u meniju fale (kao npr Camera, MP3) ali to je zato jer je post iz 2003.
kako se provjeri firmware ako imam LG kg 800 cokolada ?