Molim ako neko zna gdje se može nabaviti kabel za Samsung A800 - Data kabel koji nije serijski nego USB! I na koji način mogu skidati slike i melodije za isti mobitel i gdje? Kako doći do softwarea i kojeg za komunikaciju mobitel-PC?
Unaprijed hvala
Printable View
Molim ako neko zna gdje se može nabaviti kabel za Samsung A800 - Data kabel koji nije serijski nego USB! I na koji način mogu skidati slike i melodije za isti mobitel i gdje? Kako doći do softwarea i kojeg za komunikaciju mobitel-PC?
Unaprijed hvala
Jesi nazvao Europa Trade?
Jesam, nemaju ih!!!
sta ce ti Usb kad i serijski radi kako treba,evo ti link sa softwerom za a800 ovde
Dragi moj NIMDA treba mi USB jer na laptopu nemam serijski port - ali sam blizu nabave adaptera sa serijskog na USB.
Serijski kabel imam od T100-znaš li odgovara li on na A800-sa ovim softwareom mi ga ne vidi-uvijek je u offline-u!
HELP!!!
probaj malo namijestat com portove i trebalo bi ti proradit to sa kablom od t100,i meni nekad nece da prepozna od prve mob ali onda je pokrenem Easiya nekoliko puta i upali
Reci mi što misliš pod "namjestit com portove" - u Easiyu namjestim com port ali opet ništa i par puta kad ga pokrenim. Ima li neki parametar za com portove u samom systeme.
ma nema samo to u Easiyu,probaj kod nekog frenda instalirat Easiya i spoj na njegov com port npr.1 pa vidi mozda ti nesto s kompom nije u redu,mozda neka komponenta koristi taj com na koji si prikljucio kabl,ili mozda pokusaj prikljucit kabl na neki drugi com npr. 2
Nimda moj dobri i pošteni, sve sam to isproba ali ništa - jedino još nisam prova uzet drugi A800 pa provat i to.Ali i to organiziram ovih dana pa ću ti javit.
Pozdrav