http://www.youtube.com/watch?v=f0e6tT-IfQo - to je samo prvi dio, pogledajte svih 5 pa recite sto mislite o tome!
Za mene je ovo previse
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=f0e6tT-IfQo - to je samo prvi dio, pogledajte svih 5 pa recite sto mislite o tome!
Za mene je ovo previse
daj tip je bolestan! brijem da svaki dan svrsava nad tim cudom. mislim i ja bi kad bi imao takvu mrcinu!;)
sam mi nije jasno ak je stavljao vodeno hladjenje, zakej nije stavio i na graficke kartice, pa GTX-ice se brutalno zagrijvaju, i kolko sam cuo, jedino se one cuju kad je komp upaljen. nepotrebna investicija, bolje da je uzeo najbolji cooler za procesor.
nekome je dosadno u zivotu :D
tolika pozornost na tome kao da sastavlja spravu za hranjenje gladnih afrikanaca
nekad mi je to bilo interesantno sad me uopce ne zanima
joj...kakaf geek..kaj se čudite? Kak ljudi mogu ulupati neznam kolke pare u auto, zakaj nebi i u komp? Kaj bi ja trebal reći za suseda koji radi inox ogradu za 25000kuna?? On je "ograda-geek"? Ima se para, kupi se...:rolleyes:
pogledajte famerate igara sta poslije vrti
ne ide ispod 100 fps
na 3DMark06 Benchmark je dobio rezultat 9999 ... stari moj...puuuno... takav komp da kupim nebi ga trebalo mijenjat bar 6 godina :D
To je cisto preseravanje, jad jadni, takvi ljudi nemaju zivot i zbog toga ih zalim... Oni ce se vjerojatno i ozeniti s nekom mrcinom od kompa
ma njemu svaka čast
10 HD AT THE MOMENT, jasno s tendencijom prosirenja :)
a najbolji mi je 2. po redu sa naslovom ISLAMIC DVD's, definitivno ekstremista:drink:
u biti naručivao je i kupovao sve najjače što se komercijalno nudi danas, 30'' monitor, htio je DELL, ali nije bilo, veli...također QUAD CPU ga čeka, tako da je ovo trenutno mala beba još.
jedino što me začudilo što ne shvaća upotrebu termalnih senzora, ne zna gdje ih staviti, on bi ih na plastični ventilator stavio, hm.
osobno mu ništa ne zamjeram, ako njega to veseli, što ne. svatko od nas ima poneku maštariju, nešto što priželjkuje, a što se nekome drugome gadi bilo zato što to ne shvaća bilo što prezire određene ljudske odlike, ma koliko one u globalu pozitivne/negativne bile