mi može to netko objasniti..
koje programe trebam skinuti pa prek njih filmove tražiti??
molim vas korak po korak..hvala unaprijed...:)
Printable View
mi može to netko objasniti..
koje programe trebam skinuti pa prek njih filmove tražiti??
molim vas korak po korak..hvala unaprijed...:)
jel ti to nas zahebavaš?
ne, fakat nikad nisam skidao...ja sam kino tip...
danke..već mi je kila nekj prek pm objašnjavao...a kaj sa onim nekim azureusom,on mi ne treba?+nisam ziher da se tak piše:D
azureus, utorrent, bitcomet, bitlord blablabla...svi rade isto: pukaju stvari s torrenta. Stvar osobnog ukusa kojeg ćeš koristit
nkj to ne štima...hoću 300 skinuti i full je sporo
izvora-15,klijenata 12,brzina 10kbs,vrijeme-dva dana!!!0.1 gotovo nakon-5 min...WTF??
inaće ja imam 1.0 mbps adsl...
nije obavezno
Variraju brzine. Nema veze koliko usera seeda, jer ako svaki sharea sporo, onda ni ne može brže. Ostaviš preko noći i bok.
si našo 300 koji valja? Nemrem najti ni jedan dvdrip...
bio sam našao dvd rip i onda prekinuo jer mi to nekak predugo izledalo,pa sam mislio da je to neka greška..
kaj inače tak dugo treba?
Pa zavisi. Vidiš koliko je velik file, a opet brzina stalno varira, tako da ni ne možeš točno znati kada će ti se cijeli file skinuti. Jesi probao eMule?
ne..kaj je to??
+kak da znam dal je film ok,tam di nema komentara??
ovisi kolko ljudi visi na tom torrentu (i kolko njih brenza upload s netlimiterom:D). Ak si u opcijama smanjio uplad do kraja, onda ti ni download nebu letio....pusti im nek cuclaju kakvih 10kbps
evo dobar rip našo :p
meni osobno je najbolje skidat preko rapidsharea, jedino što se moraš disconnectat svako malo radi promjene IP (najbolje prošetat po warez forumima za linkove)...
ili se spojim na dc++(p2p program) i nađem nekog sa svemirski brzim uploadom i skinem film za 2h ;D
Evo još jedna stranica otkud torrente skidat http://db2.btjunkie.org/ .Brža,bolja,veći izbor. Kad skidaš,probaj skinut onaj torrent koji ima više seedera već leechera. U pravilu,takvi torrenti rade brže.
Na 1mbit vezi ti treba otprilike 2 sata da skineš jedan 700mb film.
hvala svima...
+ jedno pitanje..kako ubaciti pod naslov u film npr brankec.srt...ja ga ubacio u onaj folder di je film ali naravno niš od toga...:D
??
www.warezhr.org
Tamo imas svega.Samo trebas imati rapidshare acc i dobar hard disk
probaj i moju home page h2k
ima svega
danke...a kako podnaslov ubaciti u film??
Oni se ubacuju sa programima. Nisam siguran za windows media playerom, ali sa VLC-om ili BS Playerom imaš opciju. Ja najčešće koristim VLC player, jer je lagan i podržava mnoge formate i ako ti je subtitle u istom folderu sa filmom, on ga pokreće zajedno sa filmom.