Da li netko zna razliku izmedu MS Office PRO 2007 i MS Office Enterprise 2007 ?
:comp:
Printable View
Da li netko zna razliku izmedu MS Office PRO 2007 i MS Office Enterprise 2007 ?
:comp:
(enterprise ih ima, professional nema)
- OneNote 2007
- InfoPath 2007
- Groove 2007
- Communicator 2007
Pogledaj detaljnije na: http://office.microsoft.com/hr-hr/pr...677751050.aspx
Ma ljudi moji sto jos radite s tim MS vrazjim office-om?!!??! Jesteli mozda culi za OpenOffice??!!?! Mnogo puta sam vidio situacije kada Ms office (bilokoji a pogotovo 2007) zajebe stvar (npr. pises maturalnu radnju u to "super novom" formatu i ostanes bez 50 str mukotrpno napisanog dokumenta...). Usto office i košta a OpenOffice je besplatan, siguran (jer je razvijan na linux platformi), a negdje cak i napredniji od MS-a. Microsoftu se govorilo da ubaci i koristi vec dobro poznati, sigurni i odlicni format .odt, ali neee microsof ce izmisliti "svoju toplu vodu" s mnogo nedostataka. Sad sam se samo iznervirao i necu nista vise govoriti jer znam da koristim puno bolji office program od vecine:jump::jump::jump::jump::smart::smart::smart ::smart::smart::smart::rifle::rifle::rifle::rifle: :rifle::rifle:
Office kosta, da, al ljudi koji se bave kompjuterima, a pogotovo software-skim djelom, nabave ga besplatno ...
:jump: :jump: :jump: :jump:
Sto se tice OpenOffice-a, cuj ... meni je bolji MS OFFICE, pa si ti misli... :flame:
Pa ti dobis jednu prijavu za koristenje ilegalnog softwarea pa si ti misli kolko ti je to besplatno...
Uvijek treba koristiti free programe za kucnu upotrebu, sem onih koji si mogu priustiti software za po doma.
Slazem se da je Openoffice idealna zamjena za MS Office