Meni su recimo prijatelji super, volim seks i grad, te svi vole raymonda, e i malcolm mi je zakon...:p :p :)
Printable View
Meni su recimo prijatelji super, volim seks i grad, te svi vole raymonda, e i malcolm mi je zakon...:p :p :)
frendovi i ekipa za ocevid...:)
malcom, lude 70, princ iz bel aira, svašta
ekipa za ocevid, malcolm, prijatelji,....
Star Trek u bilo kojem obliku... to jedina serija koju ne propustam, ostalo nista skoro ne gledam na telki...
ekipa za ocevid, mucke, kad pupoljci zamirisu i neizbjezni SEINFELD!!:):)
Sandokan, Mala sirena...
ekipa za očevid, seks i grad, prijatelji, felicity (više je nema:()...i tak....
da felicity više nema, to sam i ja gledala.. ma sad stalno samo ponavljaju stare epizode serija, baš me zanima kad će nove epizode seks i grad doći do nas i tak to.. inaće dal imate kanal A, oni imaju dobre serije..
Star trek, fast show, združena braća i ponekad malcolm u sredini...
......sve serije.Gledam prvu i zadnju epizodu....:)
frendovi,smogovci,star trek(al svi oni polije picarda nastavci su koma...)
Većina komedija danas mi je dobra, kad bi baš nešto morao izdvojit reko bi: Malcom (podsjeća me na situaciju doma), Prijatelji( to mi je klasik), Raymond je jeben itd... Ma sve mi je ok... A ovak inače mi se čini kvalitetna Ekipa za očevid, i ne mogu prebolit da nema više Angela, smijte se kolko hoćete, al Cordy je preeeedobra...
I zaboravio sam najbolju, najlegendarniju, najsmješniju i najgnjusniju, naravno, SOUTH PARK!!!!!!!
Draz ponavljaju ti buffy na novoj, tamo ti je cordy...
angel...je ok
Znam mala, al tamo je Cordy još uvijek bahata i nepožrtvovna i ne experimentira s frizurama i nema snimanja reklama i boravka u drugoj dimenziji u oskudnom bikiniu...= Citat =:
Poslao: Hope
Draz ponavljaju ti buffy na novoj, tamo ti je cordy...
andrea- tebi je dobar zbog Angela ili ti je koncept serije isto ok?
ma dobar je on a i ok mi je serija....
smogovci,csi,sex&grad,prijatelji,meke kriminalisticke..ima toga
kaj postoje tvrde kriminalističke??
e da zaboravila sam smogovce spomeniti....:cool:
he he.. meke kriminalističke..
Fraiser,Damon,Tom and Jery,Friends,MTV Chribs,Jackass,Star Trek bilo koji....
koja vam je epizoda od vaše omiljene serije najbolja - najsmiješnija ili najtužnija ili najbolesnija... ili koji vam je lik iz serije najbolji.. Meni je iz frendova definitivno najbolji Joey, a najluđe mi je kad je u jednoj epizodi rekao da mora promijeniti hod, jer da ima isti hod od srednje.. :) najtužnije su mi scene iz dawson´s creeka, recimo možda ona epizoda kada dawson ode na put i tamo spava sa jen, pa se vrate.. i onda on priča s joey u kuhinji i govori joj kako ga boli biti s njom i tak to.. sad su nove epizode na kanalu a, jjee
previše ima toga dobrog,ja se ne bih mogao odlučiti...