slusam .................... :)
Printable View
slusam .................... :)
k550 - meni je on bolji izbor... ljepsi je, ovaj samsung mi je nekako cudan iako vise volim samsunge... moja preporuka ide za k550, mob je stvarno lijep...
Z400, meni osobno puno ljepsi. Funkcijama su tu negdje, al meni je Z400 nekak za zensku bolji.
Z400 ima bolji displey (veći fizički i po rezoluciji), ima drugu kameru za video rezgovre, jeftinije memorijske kartice...
K550 ima više interne memorije, ima mogućnost promjene tema, bolju bateriju, lakši je, kamera sa AF_om...
U ovoj usporedbi, unatoč manjem displeyu, ja bi se odlučio za K550...
Prvenstveno zbog softa i kamere...
Osobno, dizajn mi je bolji na Z400, ali po meni to nije dovoljno za "pobjedu"... :spin:
K550 :thumbup:
kamera,mogucnost promjene tema i bolji i logicniji softver,prednost su za k550,a bolji zaslon i i cinjenica sto je klizni,a time i nesto atraktivniji prednosti su samsunga.
tesko je odabrati,ovisi sta ti vise treba.
i cini mi se da ce biti k550...
jel velika razlika u zvuku u odnosu na recimo w300 dok se slusaju mp3ice?
Pa ako staviš slušalice od W300 onda nebi trebalo biti prevelike razlike... :spin:
w550 je bolji u muziki(MP3-player)...inace je z400 puno bolji mob od w550...ima super 2MP kameru,bobar dezign,nis ne klima...UMTS...itd.
moja preporuka,ak ti se radi o mjuzi,onda SE,ak hoces bolje fotke i tak,onda Samsung.. :turn:
pa ako si do sada bila zadovoljna sony ericssonom zašto nebi njima ostala vjerna? samsung ne zvoni i ne vibrira u isto vrijeme... soft je za kujac a menu je odvratan...
da znam, nisam nikad bas bila pretjerano zadovoljna samsungom, ok tnx bit ce k550!