Evo zanima me vasa mišljenja o tom mobitelu...da li da ga kupim ili ne??? Kakva je kvaliteta zvuka, izrade.....i jeli cijena od 700 kn uredu ili je previše???
Unaprijed hvala na odgovorima i savjetima!!!
Printable View
Evo zanima me vasa mišljenja o tom mobitelu...da li da ga kupim ili ne??? Kakva je kvaliteta zvuka, izrade.....i jeli cijena od 700 kn uredu ili je previše???
Unaprijed hvala na odgovorima i savjetima!!!
mislim da nije previse.ipak ima utor za memorijske kartice,BT i solidan mp3 player,a uz to je jos i klizni.
malo sam ga drzao u ruci i mogu reci da izrada bas i nije nesto,a osobito slide mehanizam i nekako izgleda preplasticno.
no to mu se ne moze zamijeriti previse jer ipak se radi o entry level modelu.
700 kn je fer cijena za takav mobitel.
skupi nesh vishe love i ubodi si 5300,pravi stroj...;D
frend ima taj mob,slide nakon par mjeseci pocne škripit,ima problema s spremanjem veceg videa,zvucnik malo krci
drugo je sve ok,nije nest al za 700kn je to visoka klasa
Danas sam dobio mob i ugodno sam iznenadjen, kvaliteta Mp3 je odlicna, baterija je zasad isto odlicna, glasnoca odlicna, jedino kaj je rezolucija ekrana malo losija. Slide-om sam prezadovoljan, ne klacka i ne skripi.
je to 700kn al ima i kameru samo 0.3mpx,ostale specifikacje jos nekako al za te novce mozes uzet nesto bolje
Ma ipak sam još malo para dodo i kupio novi k 750! tako da se ovo riješilo! Hvala savima na savjetima!!