http://www.metallica.com/images/photogallery_header.jpg
Metallica dolazi u zagreb..
Zanima me hoce l iko od vas ici
slusali ovdje iko metallicu
Ovdje se o svemu prica....
naj manje o muzici
Printable View
http://www.metallica.com/images/photogallery_header.jpg
Metallica dolazi u zagreb..
Zanima me hoce l iko od vas ici
slusali ovdje iko metallicu
Ovdje se o svemu prica....
naj manje o muzici
ja ih slušo ko mlađi... bio sam i na koncertu u ljubljani a za ovaj nisam ziher da bum išao. nekako mi to nije više fora, niti im je zadnji album glazbeno pretjerano interesantan. idem eventualno ako uleti kakav free upad ;)
Kada dolazi???
Vjerojatno neću ić, ali toliko da znam, a možda koji od prijatelja ode.
ja cu iz bih ici u zagreb
dolaze 27 lipnja
Reload je zadnji njihov album koji je išta valjao...
upravo slušam fuel, sa toga albuma
Gimme fuel gimme fire....
Ovaj zadnji album im je šugav, a na tom koncertu ce najverojatnije samo to i svirat. Da je negdje blize, mozda bi cak i isao, ali u zagreb mi se nikako ne da ...
to je jedina vrsta glazbe koju ne mogu ni čuti
29.2. je offspring. to je rasturačina.
ovaj zadnji album im je bzvz,al ajde..oni dolaze (kolko ja znam 27.6. i neznam dal cu ici,mozda,a dolaze i AC/DC neznam kad,al na njih idem.na offspringse ne idem
Sta Offspring je 29. 2. u Zagrebu?!? U 3 p.m., da sam bar znao ranije, sto posto bih išao...
offspring svira samo hitove na koncertu i odlicno bude nema veze kakav im je zadnji album sviraju samo 2-3 pjesme sa njega
Tako isto metallica a zadnji im je album sranje
ebiga doso novi clan odma to ne stima
glavno da dode ac/dc ako oni dodu ja mogu sritan umrit
joj offspring sam ja htio ic slusat.... pa nisam htio pljunut 180kn za kartu......
od mettalice mi je dobra samo jedna stvar, nothing else matters...
ej killa ja ti tu pjesmu na gitari znam svirat :) samo onaj pocetak kad sam gitara svira,to me burky naucio,bas je zakon stvar i unforgiven 2 je isto super.
ljudi a prica se da ce i maideni ponovno doci ali u split,al mooozda...
A jest ti tesko tu pjesmu svirat na gitari...
ima l opste razlike izmedju unforgiven1 i 2
Ako još niste čuli, koncert je odgođen :(
heh... nije odgođen nego otkazan... ima mala razlika između ta dva pojma ;D
Dobro, moja greška. Lenny je isto OTKAZAN ;)
a zašt
bolestan je
ima nešto na index.hr o tome..
Oba koncerta su otkazana zbog "nepremostivih tehničkih poteškoća", barem tako piše na www.vip.hr
lenny bolestan (izgleda da nije patka... čovjek se prema onom kaj znam stvarno razbolio.. druga je priča jel bi uopće svirao pred 2000-3000 ljudi da je i bio zdrav...). ali zato je Black Rebel Motorcycle Club održao besplatno fantastičan koncert u močvari... dečkima se sviralo i kad lenny nije mogao, oni rekli da bi oni negdje svirali pa su ih smjestili u močvaru... ono, totalno zakon i totalno dobra stvar i za bend i za zagreb što je tako ispalo. ja ih prvi put čuo i totalno su dobri...
metallica 'nepremostivo premalo para' jer je prodano bilo tek oko 4000 ulaznica, pa je menedžment otkazao...
nekak je to nabijanje...nebi ja .ajd unforgiven 2 , memory remains..al vecina pjesama :puke: