Evo danas nabavio nokiu 6233 al nema hr meni, pa me zanima jel moguce staviti ili ne? Jel to mogu doma(preko onog Nokijinog servisa prek njihove stranice) ili moram nositi k lokalnom unlockeru
Printable View
Evo danas nabavio nokiu 6233 al nema hr meni, pa me zanima jel moguce staviti ili ne? Jel to mogu doma(preko onog Nokijinog servisa prek njihove stranice) ili moram nositi k lokalnom unlockeru
odes kod lokalnog unlockera i das 5 banki i stvar rijesena
odi na http://www.b-phreaks.co.uk/software.htm i skini si Nemesis soft
U njemu promjeni product code na mobu na onaj za Nokiu 6233 sa HR jezikom.
Sada odi na službenu update i flashaj, rezultat je 6233 sa HR jezikom i najnovijim softom gore.
P.S. Ovo nisam probao, ali ništa nećeš izgubiti ako probaš :thumbup:
Prav da kažem, ne znam gdje je Kloštar Podravski, tj. jel daleko od Zagreba.
Najlakše bi bilo, naravno za tebe, odnijeti mob nekom unlockeru koji stavi HR meni bez problema u roku manjem od 10min, a uzme to do 50 kuna. (ako se znate, može ti i mukte to napraviti).
Ovako si osuđen na bespuća Interneta, a pitanje je možeš li flashati svoju 6233 bez nekakvih neželjenih posljedica.
Ja nisam nigdje vidio da piše kako ne podržava 6233,a ako 6233 spada u grupu BB5 Nokia telefona (a spada koliko sam informiran) onda:
= Citat =:
Izvorno postao b-phreaks.co.uk
Prvo probaj dali ga podržava,skini i instaliraj program i onaj patch za njega(radi se o poboljšanom dll-u za bolju komunikaciju programa sa telefonom),spoji telefon na kabel i komp i pokreni.
Napravi prva 2 koraka opisana u ovom postu i ako ti se pojave informacije o telefonu onda je podržan.
Za dalje pročitaj temu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26505 i vid kako ćeš promijeniti product code telefona pa će ti nakon nadogradnje biti stavljen i naš balkanski jezični paket.Samo ti treba product code od 6233 koja nema nikakav branding (da nije T-Mobile verzija i slične).
Ako ima koji forumaš sa takvom neka napiše kod ovdje.Hvala.
Ajd ljudi ako tko zna/ima product code za 6233 nebrandirani soft sa hr meniom. Bio bih jako zahvalan
mozes ga fesat home.
ili dat nekom 20kn da ti to rjesi, ne bi smilo bit vise, al to ti ovisi.
pa u princiupu zna otic preko phoenixa al ja sam ciljao konkretno na taj nokijin updejter s promjenom koda... al kad si vec spomenio phoenix, mozes i s njim.
Probmjenio bi ja to odmah sada, ali kad nemam product code za 6233 za balkan tj. hr meni
kak nemas? ja cu ti potrazit to, ako ti je frka, al imas na netu.-
a nacu ti ja onda. to je bar namanji problem.
Riješeno, hr meni stavljen. Hvala khidegu na codu. Tema moze closed
di mogu vidjet product code za 6233?
imam eng verziju telefona i htio bi hr stavit i upgradeat software.
p.s.
dal ima koji program s kojim mogu vidjet security code?
pise ti na telefonu iza.
Ok hvala!
I kak sad promijenim taj code?
pročitaj ovaj moj post(br.8) još jednom ako ti je promaklo "kako" a dalje ćeš se snaći lako.
Product code za 6233 je postavljen u temi o Updateru,potražite moj zadnji post tamo.http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26505&page=8
meni je lakshe kada je na eng :)