Želio bih kupiti mobitel koji će vrjediti oko dvije godine.Pa se mislim za k550i -u tele2 dođe 1290 s 200kn na računu.Što vi mislite dali da ga kupim ili ne?
Printable View
Želio bih kupiti mobitel koji će vrjediti oko dvije godine.Pa se mislim za k550i -u tele2 dođe 1290 s 200kn na računu.Što vi mislite dali da ga kupim ili ne?
Mislim da je i više nego dobra ponuda!
Čim prodam svoj mob idem ga odmah kupiti. Mob izgleda prehebeno, a i specifikacije su za mene i više nego dobre. Znam jedino da se ne dobije nikakva kartica u paketu. Mogli su staviti barem 64MB ako ništa drugo.
I koliko znam kad ga kupiš u dućanu dobiješ 2g garancije, a koliko sam čuo preko tele2 samo godinu dana.
Možda da malo pričekaš i kada mu padne cijena,da ga onda kupiš.Mobitel nije loš,stvarno dobro izgleda,al tek je izašao....početne cijene su uvijek visoke.
Pa ova cijena od 1295kn je jako dobra. U dućanu je 1899kn najjeftinije kaj sam pronašao.
U vipu je npr 1291kn ali uz pretplatu na 24 mjeseca, a u vipme paketu ga nema!
u tele2 je u paketu 1290kn s 100kn i još sam našo neki bon u novinama za još 100kn.Ma nije to velika cjena nego koliko čemi dugo bti od koristi
e "YarisBlue" koji to mob sada imaš
i za koliko ga možeš prodat
imho se ne isplati sada kupovati taj mob...
cisto iz perspektive financija - naime mob je ericssonova serija 5xx i kao takav nece dugo zadrzati cijenu (cak niti serije 7,8 i 9 ne drze nesto)...
drugo funkcije iako trenutno ok (2mpx, dodatne kartice bla bla) spadaju u kategoriju koja ce za max 6mjeseci godinu dana biti totalno pregazena jacim kamerama, 3g glupostima and stuff...
po meni je bolje uzeti k750 koji je na zalasku ali trenutno je barem 200kn jeftiniji ako se gledaju prepaid paketi i za koji mjesec ce imati sigurno bolju cijenu kao rabljeni od 550tke...
osim toga flash i modding mogucnosti su znatno bolje jer je model vec dugo na trzistu...
no to sam samo ja ;D i na kraju dana k550 je stvarno dobar mob ....
Da nebudemo previše off evo ti link na oglas http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=39635
danas sam spustio na 1100kn
rise000 sve stoji za k750 (imao sam ga i sam) ali je k550 novi model. Iako mi je i k750 bio lijep, k550 mi izgleda puno bolje, tanji je i lakši.
Po meni je to prednost. Što se tiče ostaloga, meni kamera npr nije jako važna jer stalno sa sobom furam fotić.
U principu kada se sve sagleda k550 je vrlo sličan k750, ali u modernijem, ili trendovskom; kako god kome paše; pakiranju
Ma sve 5 ali sam imao oba tak da i ja pricam iz iskustva ;D
A kaj se tice cijena mislim da samo mozemo gledat razvoj iako velim, 550tka ce sigurno vise izgubiti jer je k750 od top modela dosao do prepaid jeftinjaka, a k550 je novi model kojemu ce cijena tek krenuti prema dolje (a sad su jako blizu cijenom)...
No enivej da ne idemo previse u off, k550 je super mob ali po meni je k750 puno isplativija i provjerenija kupnja...
eto toliko...
k750 je provjerenija kupnja to stoji.
nego daj mi reci da li k550 ima joystick ili tipku za potvrdu? Nisam ga imao u ruci, a na slikama nemogu skužiti
I u mene je bilo pitanje kupiti K550 i ili ne ... ipak cu cekati da padne cijena
Po mojoj procijeni, cijena mu neće pasti prije 9/10-og mjeseca, a i onda će pasti za parsto kn.
I onda će u dućanu umjesto 1899 koštati 1499 i opet će bla bla paket biti najjeftinija varijanta. Ako misliš mob koristiti godinu dana ili duže isplati ga se uzeti!
Pa da, tako cu i napraviti ;)
Ja jedva čekam da se rješim glupog LG softvera i vratim se na normalni SE softver. A i nebi imao živaca čekati da se spusti cijena ;)
Meni nije preša imam w800i i sluzi svrsi zasada
ma KiX12 što če tebi novi mobitel na w800 imaš sve.Ja imam glupi k700i na kojem ne mogu stavit ni 3 pjesme.
Stari, neznam malo za promjenu :)
kako si gore naveo, ovo je dobra ponuda pa ga uzmi jer imas 2 god gar + nema s joystick....
ma daj uzimaj to...imao sam ga prek vikenda doma,čuj,tipkovnica je odlična općeniti dizanj dobar onaj poklopac se malo teže otvara al po meni + stvarno se isplati za tako malu cijenu uzet tako dobar mob osobito zato što ako ga usporediš sa k610 koji ima praktički iste opcije ono...uzimaj ak moeš