zanima me kakav je mob, ima li ga tko?
baterija, jel plastican, tipke, zvuk... samo sto vidim ima fakat malo memorije...
Printable View
zanima me kakav je mob, ima li ga tko?
baterija, jel plastican, tipke, zvuk... samo sto vidim ima fakat malo memorije...
To je mobitel za poruke i pozive tako da memorija nije uopce bitna, izrada je zacudjujuce dobra za te novce, tipke su fenomenalne za tipkanje (kao na 1110).
S obzirom da ga u VIPu prakticki poklanjaju (prepaid 391 - 390 = 1kn) ostaje samo upitno da li ga je moguce otkljucati i po kojoj cijeni.
pa dobro jel zna netko moze li se otkodirati?
uzela sam ga za 200kn, novog i odlican je za te pare, stvarno kako je mm22 i napisao :thumbup:
Imam pitanje u vezi moba -
kako su u VIPu raspolozive dvije varijante, srebrna i crna, zanima da li je poledina crnog srebrna ili je isto crna kao ostatak moba...i za srebrni me zanima koje boje je polopac baterije jer nigdje ne mogu naci slike straznje strane kucista...
Thnx :beer:
Ide za poklon jednom esteti, pa je to jako bitno ;D
meni ga je stari jucer dofuro jer je uzeo 5-6 komada za firmu po kunu.Mob je cijeli crn.Fakat ne kuzim na kaj mislis. sren za mog taticu koji ne zna ni poruku polat.Velike tipke dobar ekran cak je i cvrst.savrsen za drugi mobitel
crn ali u VIP kompletu - za postojece korisnike vise nema crnih, samo srebrnih i to na iblerovom par komada
za nove korisnike ima valjda i crnih :dunno:
crni je meni nekak ljepsi od srebrnog al ja sam nazalost uzela srebrni, nije los ni taj ali vec sam imala srebrni samsung pa nisam opet htjela tu istu boju
ugl cijeli je crni :notooth:
tj srebrni :)
Malena daj molim te reci kako se kopira imenik sa kartice na telefon jer cu ga u zid bacit ;)
nikako, ja to jos nisam napravila nemam zivaca :D
Kupio "zver" danas :jump:
Mob je stvarno i vise nego ok za tu lovu (391kn za postojece VIPme korisnike)...
Pogledao oba dva (srebrni i crni) i imho je srebrni puno bolje pogoden...ono lakirana bojica fensi shmensi...u usporedbi sa z400 kojeg sam imao prije su gotovo identicni...crni mi je nekak socijalan, a kad sam vidio u ducanu kako ostaju otisci prstiju na njemu sam odmah odustao...
Btw ima ih skoro svugdje...ja sam svog uzeo u Bossizu K.Cross...
Eh da mob se proizvodi u jos nekoliko boja (na kutiji su svi) i zeleni mi je predobar...tak steta kaj nasi operateri gotovo nikada ne nabave sve boje odredenih modela...
Inace mob jako slican x200...nema nista :turn: kvalitetna izrada, solidan menu, odlicna tipkovnica i fora izgled...
Jos jednom - za te novce sve preporuke :)
EDIT - evo slike zelenog :jump:
http://www.newsmobile.it/telefoni/news/sgh-c300_foto6
meni je crni bio ljepsi... i mobitel je odlican ali kao drugi mob ipak mi je L2 bolja, sad mi c300 sluzi ko 3 mob :D
dali mi može netko objasniti kako na ovom mobu napraviti sljedeče; kada sklopiš mob, da se ekran ne ugasi (odnosno samo crnilo), nego da bude vrijeme i da se vidi ako imaš novu poruku, propušteni poziv, a ne da ga stalno moram rasklapati ili klizati:jump:
e ja ti ne bi znala, prodala sam mob, nije me neszo previse odusevio.... :angel:
Sad bi i mogli zatvoriti temu jer osoba koja ju je pokrenula vec se rijesila doticnog, sto sve kaze o mobitelu :-)