Izvorno postao
dubrava
eto sjetio se ovog dijela foruma pa da javim kako je proslo...
ma bio je kao manji kvar al ono oko 400kn me izaslo, no fotic je odlican...
stvarno najtanji model oko 14mm ui najdebljem dijelu kod kliznog poklopca,inace 9mm tanak...barem mi uvijek stane u đep,il oko vrata il di god(a najbolji fotic je onaj s kojim slikas), snimak kao sto znamo odlican, blic i malko prejak po mojem ukusu, al ima opcija da se podesi jacina blica...5.1mpx cisto super za razvijanje slika,cak i pregledavanje na 100cm tv-u, fotic je jako brz, prema bivsem novom olympusu ovo je brzina munje..lcd 2.5'' s 230k boja za kristalan pregled slika,a ne kod nekih iz w serije di stede na pixelima, slike ciste,makro super no whiteboy cini mi se vec je postao slike s t1 s makrom di se vidi da su ok...jos nisam viđao crvene oci, al sam sliko samo po tekmi i tu i tamo, iz bliza u mraku, morat cu jednu vecer kad izađem iz daljine u mraku...sve u svemu, nije bas jeftina ta t-serija, al su odlicni po izgledu i kvaliteti slika za ovo amatersko poslikavanje ekipe,rođendana,putovanja...samo steta sto vise nema ovog t7, ili bar da ima novija serija ma ne treba imat 7mpx il ne znam sta samo da je tolko tanka,a ne t50 ima 20mm sto se vec osjeti razlika...znam da vecini to nije tolko vazno jer gledaju performanse, al ja volim da mogu mobitel novcanik i fotic stavit po đepovima i da mi nis ne smeta:thumbup: kako su i meni preporucili i ja preporucam ako netko naleti negdje ovak nek uzme, nece se razocarat...
da,jedno pitanje..ovo 5mpx guta memoriju, a ima u konzumu za 300kn 2gb pa cu valjda uzet no i na kompu ce mi se kad tad popunit gb,he, nego u kojoj rezoluciji vi slikate, bratic ima w55 i nikad ne slika u 6mpx nego uvijek u 3mpx..
na kolko se to velikoj slici ocituje razlika, tj kolko velike slike mogu printat s 3mpx 9*13 il ? a kolko s 5mpx, 10*15,vece? makar cu vjerojatno uvijek slikat u najvisoj zbog kvalitete pregleda na tv-u?