Jel ima nekih bitnih razlika i jel Home Premium zauzima manje mjesta? Ponovo ću instalirat sustav zbog određenih problema sa PCI karticama (ne prepoznaje ih) pa da se znam ravnati. Znam da Ultimate zauzima oko 8 i kusur GB kad se instalira.
Printable View
Jel ima nekih bitnih razlika i jel Home Premium zauzima manje mjesta? Ponovo ću instalirat sustav zbog određenih problema sa PCI karticama (ne prepoznaje ih) pa da se znam ravnati. Znam da Ultimate zauzima oko 8 i kusur GB kad se instalira.
evo ovdje su usporedene verzije
http://www.microsoft.com/windows/pro...a&mg_id=20426b
Jao, koja glupost, Vista Home Basic nema ni Aero!
pa toliko i košta
Zato ova Home premium ima skoro sve ko Ultimate, al zanima me koliko zauzima prostora kad se instalira?
zauzima manje a koliko znam nema neke male sitnbe detaljčiće i bit locker
aero ima
ja imam vistu ultimate
i kada sam je instalirao rekla je da minimum treba biti 9 giga znači stavi si 10 giga za zdrav život viste
Ma znam kolko Ultimate zauzima jer sam je imao instaliranu. Neki dan sam ipak stavio Home premium i razlika je oko 1GB manje zauzima od Ultimatea,a isti vrag.Naravno, nisam riješio problem prepoznavanja PCI kartica (neam pooojma zašto ih Vista ne vidi) pa sam vratio dobri stari XP sp2 nazad. Zapravo, malo lažem, FireWire je nakon par restartanja bio prepoznat i na onom spisku u Device manageru dok ova SS2 kartica nije. Na xp-u sve radi
ja sam stavio 20 giga za vistu ja sam samo rekao koliki je minimum