jel bi mozda tko znao koji je program najbolji za skračivanje dužine filma u bilo kojem formatu?
Printable View
jel bi mozda tko znao koji je program najbolji za skračivanje dužine filma u bilo kojem formatu?
IMHO, VirtualDub.
ima ih puno... idi na google ake ti se VirtualDub ne svida...;)
Zavisi u kojem je formatu. VirtualDub je fantastičan za divx i slično, dok za mpeg/mpeg2 (DVD) taj posao jako dobro obavlja TMPEGEnc Xpress
ima vise verzija virtualDub koja je verzija najbolja
VirtualDubMod, ali kod nje nema kompresiranja audia, pa možeš koristiti i običan Virtual Dub - najnoviji što nađeš
ajde molim te pogledaj na toj stranici koji je verzija najbolja pa mi reci pa da sada skinem.gle meni to treba za mob.ja trebam film u bilo kojem formatu samo skratit duzinu a da sve ostane ostalo isto a onda cu ja convertirat u drugi format.
ma skini program naziva VirtualDun, ne NanDub ili VirtualDub Mod. Nije bitna verzija.
Samo što je ovaj prog i za napredne stvari pa se treba znati koristiti s njime. Tebi bi više odgovarao možda program koji služi samo za rezanje filma na više djelova. Upiši u Google: video cut free
ma skinu sam jucer i nista od raro sam ga is sve ali opce nema nigdje za instalaciju tog programa.ajde pomogni netko tko zna?
pa daj malo koristi glavu, šta ako nema instalaciju. Nije ti palo na pamet pokrenuti .exe fajl ???
Instalacija nije potrebna samo ga pokreneš...