ovdje ce te pisati sve sto znate o SE p800!
svi koji su imali iskustva ili posjeduju taj mob molio bi ih da podjele par recenica samnom!
thx ...
Printable View
ovdje ce te pisati sve sto znate o SE p800!
svi koji su imali iskustva ili posjeduju taj mob molio bi ih da podjele par recenica samnom!
thx ...
pa ne mogu vjerovati da nitko nije imao iskustva sa tim mobitelom!!!!
Pa koliko sam ja primjetio nitko ga na forumu ni nema. Jedan jedini i to P900 ima Um
a sranje... nista onda?!
Nemas srece. Trebo bi uletit na neki neformalniji Forum Jer to su sve poslovnjaci, a njih ovaj forum ne zanima. ******....:p
Ahoj! Ja imam P900, a prije toga sam imao samo Nokije kao 8850, 7650, 6100, tako da prije P900 nisam imao iskustva sa P800.
Sada mi je SE P900 u malom prstu, a polako (nakon tema i skinova za P800 i P900) prelazim na Symbian prgramiranje, tako da cete ubrzo vidjet svoje omiljene PC igre i na mobitelima.
Razmisljam o specijalizaciji samo za igre, a takodjer sada razmisljam i otvorenju nove tvrke za izradu mobitel igara za Symbian.
Uglavnom, sve cete dozanti na vrijeme... btw. kappa, jel imas P800?
Majstore em sto rasturas jako si ambiciozan. Respect!
mislio sam kupiti p800 ali sam se ipak odlucio za sx1 (bilo je ono p800, 6600 ili sx1) ... uzeo sam sx1 zbg dizajna, alinaravno i zbog funkcija koje su mu mrak (po meni jako malo zaostaje za 6600 a jeftiniji je 900 kn)
Svidja mi se SX1, iako prije godinu dana nisam ga mogao nikako progutati, no sada u zivo i nakon nekog vremena navike na nj. izgled mi je sasvim OK.
Osobno, npr. uzeo bi P800, jer soft touch je VELIKA prednost ovog moba.
Onda, prepoznavanje slova, tj. neke vrste rukopisu uvelike olaksava pisanje sms-a.
Mobitel ima puno vise nego ostala dva, ali opet, i cijena je jaca nego kod ostala dva, uglavnom, nisi pogrijesio, to sigurno.
I ja sam se nekda dvoumio (to je bilo samo 2 dana prosle godine u travnju), dali da uzmem Neonode N1 ili SX1 kada izadju, No cekao sam i cekao, N1 nije nikada izasao i kupio sam P900 =))
E da, SX1 u u VELIKOJ prednosti izmedju P800 i P900 sto koristi SD memory card (koje postoje i do 1GB), dok P800/P900 koristi one smrdljive MemoryStick Duo i mogucnost im je MAX 128 MB.
To je jedini ALI PREVELIKI minus P800/P900.
bash sam narucio mmc karticu kingmaxovu od 128 mb-a ... a mobitel sutra dobivam tako da jedva cekam (necu moci spavati :) ) ... sjecam se N1 bio je zakon nije imao tipkovnicu samo ekran funkcije da nevrerujes bio je u mobilu kada je opisn p800 on je pio pretpremijera (svarno je jako dobro izgledao) !!! ali propala firma.
Ko je propo? SonyEricsson?
Ma ne SE nego Neonode= Citat =:
Poslao: Fanj
Ko je propo? SonyEricsson?
A ha. A daj meni idiotu objasni tko je uopce Neonode? Nikad cuo.
Evo ja sam nabavio P900 i zbilja je odlican ali trebam malo pomoci. Dakle zanima me kako slati email s mobitela, odnosno kako postaviti postavke(VIP je mreza) i da li neko zna neku dobru stranicu gdje mogu naci programe i igre ta p900 ali da su besplatne i finalno koji su uopce najbolji i najpotrebniji programi za njega. hvala unaprijed
za majl ti nemogu pomoci ali za programe i igrice imash na http://www.aivanet.com/en/?show=6 ... samo odi na UIQ
have fun
samo nazovi VIP, oni ti sve objasne i posalji ti sve postavke, ali prvo trebas potpisati ugovor za GPRS. Kada si to ucinio, zovi ih i sve ce ti objasnit.
Ja sam nabavio p800 i jako sam zadovoljan. Prije toga sam imao nokiu 3650, ali mi je p800 puno bolji... Odmah sam kupio i memory stick duo 128 mb...
Ima gomilu funkcija i jako je jednostavan za rukovanje...
A zamisli onda taj tvoj P800 sa 30% funkcija vise... samo 5% je na mobitelu vec dosta... Cuj, di si kupio MSDuo i koliko si otkacio cifru?
Ja sam si kupio BT, vec mi je stiogao (dobio sam ga postom), pa sutra idem po njega. Dobio sam samo obavijest da mi je stigao i da ga sutra dodjem podignut.
Sada imam i BT i IR i Cabal. SVE. Mislim da sada mogu povezati cijeli svijet.. haha.
memory stick duo od 128 mb kostao je 599 kn! u importanne galeriji- svijet medija ili tako nesto trgovina na samom ulazu...
Uf, pa to uopce nije puno. Ali MS ce pricekati, moram si nadopuniti komp, trebam si kupit jos 512MB ddr ram memorije, tako da mogu radit dalje... ;)
A MS cu uzeti kada mi zatreba, za sada je OK...
Iako... napunio sam P900 igrama i programima, pa mi je MS deo (32mb) pun... =))
Ne bih se slozio da nije puno, ali dobro...
Ima jeftinijih mogućnosti kao npr. sd ili memory card, ali ovo je ipak sony...
I jos jedna novost... SE s700 podrzava isto ms duo, kao i neki NEC mobiteli, tak da kod zamjene mobitela isti mozete koristiti i dalje...
U bitit to i je puno novca, ja sam na netu nasao za neki 60 Eura + postarina. Pa nek je 20 Eura postarina (sto je nemoguce), opet je jeftinije. Hmm, zivio internet shoping!
Da ali kad dođe kod nas moraš platiti carinu i PDV tako da ti opet dođe na isto možda čak i skuplje= Citat =:
Poslao: -Um-
U bitit to i je puno novca, ja sam na netu nasao za neki 60 Eura + postarina. Pa nek je 20 Eura postarina (sto je nemoguce), opet je jeftinije. Hmm, zivio internet shoping!
ej ... mozda budem uzimao p800 (mislim mjenjati n6600 za njega) pa jel mi mozzes pomoci oko toga ... zanima me jel na p800 ucvrscena olovka ili je morash nositi u dzepu i josh nesto po ekranu mozzes raditi samo sa olovkom ili mozes sa bilo cime? thx